• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιανουαρίου 15, 2010

  Αθλητικά νέα


  Η κλήρωση της Γ' Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών

  Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή Κηφισιάς και το Μαρκόπουλο ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Γ' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, οι αγώνες της οποίας θα πραγματοποιηθούν στις 20 Ιανουαρίου. Τα ζευγάρια είναι:
  Ηρακλής Κηφισιάς-Μαρκόπουλο,
  ΕΑ Λάρισας-Πανελλήνιος,
  Ανατόλια-Άρης,
  Κερατέα-Πειραματικό. Υπενθυμίζεται ότι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης οι νικήτριες θα αντιμετωπίσουν τις πρώτες τέσσερις ομάδες στη βαθμολογία της Α1 Γυναικών.


  Χάνει το παιχνίδι με τον Κεραυνό ο Γεωργόπουλος

  Μια μεγάλη απώλεια θα έχει ο ΠΟΑ στο προσεχές παιχνίδι με τον Κεραυνό στην Κερατέα αφού όπως έγινε γνωστό ο Σάκης Γεωργόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο, γεγονός που θα τον αφήσει έκτες αποστολής. Από εκεί και πέρα ο Θανάσης Κολιτσιδάκης δεν υπολογίζει και τους Χατζηανδρέου-Κατσούλη που είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Στα μεταγραφικά Καρύμπας και Βλαστός παραμένουν βασικοί στόχοι με τον δεύτερο να είναι πολύ πιθανόν να γίνει συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο Τζανής θα δώσει κανονικά το «παρών» στη βασική ενδεκάδα ενώ από την άλλη εβδομάδα ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης μπαίνει οριστικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου.


  Item Reviewed: Αθλητικά νέα Rating: 5 Reviewed By: administrator