• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Σεπτεμβρίου 12, 2010

  Οι ΜΟΝΟΙ χωρίς αναδουλειά. Κάνανε εξήντα οκτώ διαρρήξεις σε πέντε μήνες στην Ανατολική Αττική!!  Στον αριθμό-ρεκόρ των 68 διαρρήξεων αυτοκινήτων, μέσα σε διάστημα πέντε μόλις μηνών, είχαν προβεί τα μέλη της σπείρας που εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.
  Η άκρη του νήματος άρχισε να ξετυλίγεται το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν συνελήφθησαν στο Μαρκόπουλο ένας Ιρακινός, μία Πολωνή και ένας Έλληνας, κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση».
  Όπως προέκυψε από την προανάκριση, στη σπείρα εμπλέκονται τέσσερις ακόμη αλλοδαποί, προσωρινά κρατούμενοι της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.

  Τα μέλη της συμμορίας έκαναν διαρρήξεις σε αυτοκίνητα, άρπαζαν χρήματα, τσάντες, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλεφώνα και ό,τι άλλο χρήσιμο έβρισκαν, και στη συνέχεια μετέφεραν τα κλοπιμαία σε δύο διαμερίσματα που νοίκιαζαν στους Αμπελοκήπους. Τα εν λόγω σπίτια τα χρησιμοποιούσαν ως αποθηκευτικούς χώρους.

  Σύμφωνα με την αστυνομία, από τις αρχές του 2010 μέχρι τώρα, οι δράστες διέρρηξαν: 20 αυτοκίνητα στην περιοχή του Μαρκόπουλου, 12 στην Ανάβυσσο, 12 στα Καλύβια, 8 στη Βουλιαγμένη, 7 στη Βάρη, 3 στην Κερατέα, 3 στο Λαύριο και 3 στη Βούλα.

  Τα κλοπιμαία θα παραμείνουν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ν/Α Αττικής για να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.
  Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Τρίτη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
   
   


  Item Reviewed: Οι ΜΟΝΟΙ χωρίς αναδουλειά. Κάνανε εξήντα οκτώ διαρρήξεις σε πέντε μήνες στην Ανατολική Αττική!! Rating: 5 Reviewed By: forkeratea