• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Νοεμβρίου 30, 2010

  Είναι άξιοι της μοίρας τους....  Γράφει η Πόπη Σουφλή

  Τελικά, οι κάτοικοι του Γραμματικού είναι άξιοι της μοίρας τους.
  Είναι άξιοι της μοίρας τους αυτοι που πήγαν και ψήφισαν την πρώτη και την δεύτερη Κυριακή των εκλογων τον Γιαννη Σγουρό.
  Μήπως "Κάποιος"  από το χωρίο, τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση, (προφανώς) υποσχόμενος, ότι ο Σγουρός είναι ... δικός τους και θα τους βρει δουλειά στο εργοστάσιο του ΧΥΤΑ που θα φτιαχτεί, αλλά και στον ίδιο τον ΧΥΤΑ που θα ξεκινήσει πολύ σύντομα την λειτουργία τους, καθώς ολοκληρώνονται οι εργασίες του.
  "Κάποιος" προφανως, που θα έχει στηρίξει με νύχια και με δόντια και με βρώμικα τερτίπια τον Λουίζο (κατά πάσα πιθανότητα), για δήμαρχο.
  "Κάποιος" προφανώς, που... έχει ... πέραση ο λόγος του...
  "Όταν τα πρώτα απορριμματοφόρα περάσουν μέσα από τη Λ. Μαραθώνος και διέλθουν απο το Γραμματικό για να αφήσον το.... "πολύτιμο" (για κάποιους) περιεχόμενο, , ας μην περιμένουν την συπαράσταση των κατοίκων του Δήμου Μαραθώνα.... Ας.. κόψουν το λαιμό τους"...
  Αυτό ακούγεται όλο και περισσότερο στον Μαραθώνα και στη Νέα Μάκρη, μετά τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών....
  Οι κάτοικοι του Γραμματικού, ψηφίζοντας σε μεγάλο ποσοστό ως Περιφερειάρχη τον Γιάννη Σγουρό, που στις προεκλογικές του  θέσεις  δήλωσε σαφέστατα, ότι είναι υπέρ του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό και στην Κερατέα, υπέγραψαν την μοναχική τους πορεία στον... όποιο "αγώνα"...
  Δεν θα διαφωνήσω σ' αυτή την άποψη....
  Οι κάτοικοι του Γραμματικού, (όσοι φυσικά ψήφισαν τον Γιάννη Σγουρό), είναι άξιοι της τύχης τους.
  Τα λάθη, πληρώνονται.
  Ας πρόσεχαν...αφού έβαλαν το κομματικό τους καθηκον, πάνω από την υγεία τους...
  Αυτό όμως. σημαίνει, οτι το μεγάλο ποσοστο των ψηφοφόρων που δεν ψήφισε τον Γιάννη Σγουρό, θα υποστεί "τις κομματικές παρωπίδες" αυτών που αν και στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, γύρισαν την πλάτη στον Σγουρό και έβαλαν πάνω απ' ολα τον τόπο τους και το μέλλον των παιδιών τους, που θα  καταστραφεί με την λειτουργία του ΧΥΤΑ.. 
   
  http://attikanea.blogspot.com/2010/11/blog-post_9645.html


  Item Reviewed: Είναι άξιοι της μοίρας τους.... Rating: 5 Reviewed By: forkeratea