• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Δεκεμβρίου 29, 2010

  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ......ΚΕΡΑΤΕΑΣ !!!  Εκρηκτικό γίνεται το πρόβληματα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πάτρα, μετά και τη χθεσινή κατολίσθηση  μέρους του πρανές, με αποτέλεσμα σκουπίδια και χώματα να φτάσουν μέχρι το σημείο του πυρσού, όπως είπε o αντιδήμαρχος Σπύρος Δεμαρτίνος, ο οποίος επανέλαβε ότι το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και δεν υπάρχει πλέον επιφάνεια στο ΧΥΤΑ να ταφούν τα σκουπίδια.
  "Εμείς το είχαμε θέσει το πρόβλημα, κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο. Είχαμε πει ότι το παλιό κύτταρο έχει κορεστεί  και απλά επιβεβαιωνόμαστε", δηλώνει ο κ. Δεμαρτίνος.
  Επίσης, έχει αποκλειστεί από την κατολίσθηση ο δρόμος, εντός του ΧΥΤΑ,από τον οποίο διέρχονται τα απορρίμματοφόρα για να αδειάσουν τα σκουπίδια, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να μη γίνεται εναπόθεση.
  Έτσι κι αλλιώς τα απορριμματοφόρα δεν μπορούν να μπουν στην Ξερόλακκα, μιας και όπως είπε o Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Συχαινών Γιώργος Βασιλόπουλος, σύλλογοι και κάτοικοι της περιοχής έχουν αποκλείσει την πύλη του ΧΥΤΑ και ζητούν να βρεθούν στην περιοχή ο απερχόμενος και ο νέος Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας και Γιάννης Δημαράς, αντίστοιχα.
  "Ζητάμε να κλείσει η Ξερόλακκα εδώ και τώρα.Δεν υπάρχει επιφάνεια ταφής και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα η Ξερόλακκα έκλεισε από μόνη της!" δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλόπουλος.
  http://patrinaki.blogspot.com/2010/12/blog-post_2260.html?spref=tw


  Item Reviewed: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ......ΚΕΡΑΤΕΑΣ !!! Rating: 5 Reviewed By: forkeratea