• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Δεκεμβρίου 08, 2010

  "Σκηνές ροκ" στην Κερατέα!


  Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν στην Κερατέα ο διαιτητής Σόβολος και οι βοηθοί του Μήτρης, Κουτσοβασίλης του συνδέσμου Λακωνίας από οπαδούς και παράγοντες του Κεραυνού μετά την ήττα με 2-1 από τα Χανιά!

  Περίπου 150 άτομα έσπασαν την πόρτα που οδηγούσε προς τον αγωνιστικό χώρο και πήραν στο «κυνήγι» το διαιτητικό τρίο, «ξεσπώντας» σε βάρος τους με ξύλο και παράλληλη ρίψη «βροχής» αντικειμένων, επειδή θεώρησαν ότι οι υποδείξεις τους ήταν «σφαγιαστικές» για την ομάδα τους.

  Ολα αυτά μέχρι οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν ελλιπείς να παρέμβουν τελικά για να απομακρύνουν το πλήθος και να γλιτώσουν τους αιμόφυρτους διαιτητές κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια! Από το μένος των οπαδών δεν γλίτωσαν ούτε καν τα τζάμια στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων!

  Οπω γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω, το φύλλο αγώνα είναι άκρως επιβαρυντικό για τους γηπεδούχους (απειλούνται βάσιμα μέχρι και με αφαίρεση βαθμών) και έκλεισε περίπου 2,5 ώρες μετά τη λήξη του αγώνα. Μάλιστα, υπογράφηκε με επιφύλαξη από τους ανθρώπους του Κεραυνού.

  Σ' αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι το διαιτητικό τρίο χτυπήθηκε από άτομο που παρουσιάστηκε ως πρόεδρος του Κεραυνού και εξόφλησε το εξοδολόγιο (δεν κατονομάζεται), από οπαδούς αλλά από τον δηλωμένο στο φύλλο αγώνα ως τραυματιοφορέα.

  Ο μόνος που προσπάθησε να τους προστατεύσει, όπως αναφέρεται, είναι ένας εκπρόσωπος του Κεραυνού. Τελικά, οι διαιτητές αποχώρησαν γύρω στις 19:30 συνοδεία δύο περιπολικών ενώ περίπου 40 άτομα παρέμειναν την ίδια ώρα εκτός γηπέδου δίχως όμως να υπάρξει συνέχεια.

  Πάντως, μετά τα όσα ακολούθησαν και ενδεχομένως τις κυρώσεις που θα υπάρξουν, ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Λιούμης υποστήριζε ότι ο Κεραυνός Κερατέας θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και δεν θα κατέβει στα επόμενα παιχνίδια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τη διαιτησία.
   
  http://www.mikriliga.com/portal/arthro.php?id=2990


  Item Reviewed: "Σκηνές ροκ" στην Κερατέα! Rating: 5 Reviewed By: forkeratea