• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιανουαρίου 14, 2011

  Η Κερατέα θρηνεί  Στην Ελλάδα σήμερα οι σοροί των δύο ναυτικών του Aegean Angel

  Σήμερα Παρασκευή φτάνουν στο αεροδρόμιο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» οι σοροί των δύο αδικοχαμένων Ελλήνων ναυτικών του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου Aegean Angel, που έχασαν τη ζωή τους στις 30 Δεκεμβρίου, σε θαλασσοταραχή στον Ατλαντικό ωκεανό. 

   
  Οι δύο ναυτικοί έχασαν τη ζωή τους λίγο πριν την εκπνοή του 2010, όταν χτυπήθηκαν από κύμα στο κατάστρωμα του δεξαμενόπλοιου Aegean Angel. Πρόκειται για τον 47χρονο πλοίαρχο Δημήτρη Μποζώνη και τον 33χρονο Α' μηχανικό Αθανάσιο Παπαγεωργίου.

  Οι σοροί των δύο ναυτικών μόλις φτάσουν στο αεροδρόμιο θα μεταφερθούν στο νεκροτομείο Πειραιά, για νεκροψία - νεκροτομή.


  Η κηδεία του Αθανάσιου Παπαγεωργίου, θα γίνει το Σάββατο από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κερατέας και την ίδια ημέρα στο Γ' Νεκροταφείο Νίκαιας του Δημήτρη Μποζώνη.


  Σύμφωνα με την πλοικτήτρια εταιρεία, ο 34χρονος Κύπριος υποπλοίαρχος Αντώνης Ιωάννου, που είχε τραυματισθεί στο ναυτικό δυστύχημα και νοσηλευόταν στην πόλη Χάμιλτον των ΗΠΑ, είναι πολύ καλά στην υγεία του, έχει εξέλθει από το νοσοκομείο και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του. 

  http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=240975 


  Item Reviewed: Η Κερατέα θρηνεί Rating: 5 Reviewed By: forkeratea