• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιανουαρίου 24, 2011

  Στο “άπαρτο Κάστρο” μαζεύουν υπογραφές  Οι κάτοικοι της Κερατέας έφτιαξαν ένα αγωνιστικό πολιτιστικό στέκι με τίτλο «Το άπαρτο Κάστρο», το οποίο βρίσκεται στο μπλόκο που έχει στηθεί στον κόμβο ΒΙΟΠΑ (στη ΜΑΤεζα). Στο Κάστρο αυτό λοιπόν, έχουν τοποθετήσει και αριθμό αδείας «11-12-10», ο οποίος είναι η ημερομηνία των πρώτων επεισοδίων τον περασμένο Δεκέμβριο.

   


  Άτομα κάθε ηλικίας, από μικρά παιδιά μέχρι και οι ηλικιωμένοι, ξαποσταίνουν στο χώρο αυτό ακούγοντας το ραδιοσταθμό τους «Ράδιο Οβριόκαστρο 102», που παίζει non stop μουσική με επαναστατικό playlist. Επίσης στον ελεύθερο χρόνο τους, παίζουν darts σε έναν πρωτότυπο και περίτεχνα καμωμένο στόχο …

  Η “ομάδα νέων Λαυρεωτικής κατά του ΧΥΤΑ” δημιούργησε μία σελίδα (http://www.petitiononline.com/keratea/petition.html) για τη συλλογή ηλεκτρονικών υπογραφών, στην επιστολή που θα αποσταλεί στη Βουλή των Ελλήνων. Στην επιστολή, αναφέρονται στο δίκαιο του αγώνα τους, στις αποτροπιαστικές βιαιότητες και στην παράνοια που ζουν τις τελευταίες 40 μέρες.

  Όπως καταλαβαίνετε, ο αγώνας κατά της κατασκευής του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο θα είναι μακρύς …

  Σ. Κ.

  http://www.mesogianews.gr/Laurio_keratea/3848/%CE%A3%CF%84%CE%BF


  Item Reviewed: Στο “άπαρτο Κάστρο” μαζεύουν υπογραφές Rating: 5 Reviewed By: forkeratea