• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Φεβρουαρίου 13, 2011

  Ποιά η σχέση μεταξύ Κερατέας και ΔΝΤ ;;;

   
   
  ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ Σ'ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

  Τί είναι όλα αυτά τα τέλεια που ακούνε τα αυτιά μου; Ξαφνικά ξύπνησε εκείνος ο νοστιμούλης ο ...Αμερικανός, Βέλγος, τι στην ευχή είναι ούτε ο ίδιος δεν ξέρει, και λέει πως θα πρέπει να δώσουμε τη μισή Ελλάδα για να ξεπληρώσουμε τα χρέη που μας φόρτωσαν οι άλλοι μισοί "Ευρω"παίοι φίλοι μας με την τόσο κούκλα αρχηγό τους, κάγκελο τη λένε, κάγκελο είναι, δεν ξέρω ακριβώς, βρε μανάρια μου.

  Άκουσα λοιπόν χθες το πρωί πως εκείνο το παλικάρι από την Τρόικα θέλει να πουλήσουμε κάποια ελληνικά περιουσιακά για να τον εξοφλήσουμε. Και βγήκε και εκείνο το άλλο το παιδοβούβαλο, ο Πεταλωμένος, ντε, και είπε με εθνική έξαρση πως μόνο εμείς οι Έλληνες κάνουμε κουμάντο στην περιουσία μας. Βρε μπράβο που έχουμε τόσο θαρραλέους πολιτικούς που τολμούν να ορθώσουν το ανάστημά τους στα αφεντικά τους. Δεν φοβούνται μη χάσουν τη δουλειά τους και τους στείλουν οι ΜΠΙΓΚ ΜΠΟΣΣ πίσω στις μαύρες καλύβες τους, όπου ανήκουν έτσι και αλλιώς;;

  Μήπως όμως η πραγματικότητα είναι άλλη; Μήπως ο μουστακοφόρος γκριζομάλλης που θέλει να ονομάζεται Πρωθυπουργός έχει εδώ και καιρό καθυστερήσει να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του προς τους φίλους μας της νέας φυλής των Τρωϊκανών (έχετε διαβάσει ποτέ τον Τελευταίο των Μωικανών;; Καμία σχέση με το δικό μας. Σκέτο παλικάρι πραγματικό ήταν εκείνος, σκέτος βουτυρομπεμπές ο δικός μας!!) και τώρα του σηκώνουν το δάχτυλο και του ζητάνε τα υποσχόμενα;;

  Μήπως τώρα μαθαίνουμε εμείς οι απλοί υπόδουλοι του ΔΝΤ την αλήθεια, πως οι εθνικόφρονες αρχηγοί μας εδώ και καιρό έχουν συναποφασίσει με τους αγνούς και φιλέλληνες ευρωπαιοχρηματοκράτες να μας εξοντώσουν .

  Αφού, βρε παιδιά μου, είμαστε ένας λαός άχρηστος, που δεν νοεί να καταλάβει πως είμαστε εμείς εκείνοι που φάγαμε τα λεφτά και δεν αφήσαμε στους καημενούληδες τους βουλευτάκους της πενταροδεκάρας με τις μεγάλες κρεμαστές κοιλάρες - που μοιάζουν με τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας - να ζήσουν με την ησυχία τους τα μύρια των Ευρώ που με τόσο ευκολία μας αποσπούν κάθε μέρα με νόμους και διατάγματα.

  Λοιπόν, αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά.... εμείς ΔΕΝ είμαστε υπόδουλοι του ΔΝΤ.

  Εμείς δεν σκύβουμε το κεφάλι. Εμείς δεν υπακούμε στους περίεργους που δεν ξέρουν τη διαφορά μεταξύ φέτας και κατσικοτύρου... (αυτό τώρα από που μού'ρθε δεν ξέρω, ειλικρινά!)

  Να ξέρετε ένα πράγμα: Οι δικοί μας ανεγκέφαλοι πολιτικάντιδες έχουν στείλει τα ΜΑΤ στην Κερατέα, όχι μόνο για να ικανοποιήσουν αυτόν τον μεγαλοεργολαβάκο που θέλει ντε και σώνει να πνιγεί στο σκουπίδι (ας τον πνίξουμε εμείς λοιπόν με τα σκουπίδια του στην αυλή του να τελειώνουμε με αυτόν μία και καλή!!).

  Τους έχουν στείλει και για να δοκιμάσουν τις αντοχές του Έλληνα στις ταλαιπωρίες και τις τρομοκρατικές πρακτικές των δυνάμεων καταστολής των ΜΑΤ για να μας καταστείλουν ολοκληρωτικά. (Δεν είναι νομίζω τυχαίο που μόλις τώρα βγήκε εκείνο το βίντεο με την άσκηση στο Κιλκίς!! Για αναλογιστείτε το!!!!)

  Παλικάρια στην Αθήνα, που σας έχουν βάλει κάτι άλλα παλικάρια κάπου στο εξωτερικό, δηλαδή την Εκάλη, την Κηφισιά και τις Βρυξέλλες, και αλλού μάλλον, αλλά είμαι και αγεωγράφητος!! Ακούστε με που δεν ξέρω και πολλά:

  Οι Έλληνες ΔΕΝ φοβούνται κανέναν!
  Οι Έλληνες ΔΕΝ υπακούν σε παράνομες απαιτήσεις!
  Οι Έλληνες ΔΕΝ φοβούνται τα ΜΑΤ.

  Το έχουν αποδείξει στην Κερατέα!

  Θα το αποδείξουν και αλλού, όπου χρειαστεί!

  Σταματήστε το παιχνίδι, γιατί εσείς θα χάσετε, ο λαός θα κερδίσει και τελικά ο ΓΑΠ θα φάει ΦΑΠ !!!!!

  Χαμόγελα πολλά
  λαυριωτική

  (αναγνώστης)


  Item Reviewed: Ποιά η σχέση μεταξύ Κερατέας και ΔΝΤ ;;; Rating: 5 Reviewed By: forkeratea