• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Φεβρουαρίου 02, 2011

  ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ, Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΗΡΩΙΚΑ
  Η μικρή χιονόμπαλα, όπως κάποιοι «βαρύγδουποι» κυβερνητικοί παράγοντες θεωρούσαν τους κατοίκους της Κερατέας και την αντίστασή τους εναντίον της παράνομης δημιουργίας ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο Κερατέας, γίνεται ολοένα και πιο μεγάλη χιονοστιβάδα που απειλεί να καταπιεί το συμφυρμό του κυβερνητικού σχήματος της καταστολής και της καταπίεσης των Ελλήνων πολιτών.

  Κερατέα, Λαύριο, Καλύβια, Μαρκόπουλο, Γραμματικό είναι λίγες μόνο από τις περιοχές που εκφράζουν πλέον ανοιχτά και χωρίς φόβο την αντίθεσή τους προς την ανθελληνική και προβοκατόρικη κυβέρνηση του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου, γνωστότερο και ως ΓΑΠ-ΦΑΠ (από το φαπομαζόχτρας των εργολάβων, για όσους δεν το γνώριζαν!).

  Και οι κινήσεις των κατοίκων στηρίζονται - ως σύγχρονοι Έλληνες Μαραθωνομάχοι - στον πατριωτισμό, την φιλοτιμία και την εθνική τόλμη που χαρακτηρίζει τον Έλληνα εδώ και αιώνες. Και αντιστέκονται, όχι ως μορφωμένοι ψευτοεπαναστάτες, αλλά ως βρόμικοι και αμόρφωτοι μαχητές- όπως οι ήρωες του '21 - στη λαίλαπα της αρπαγής, του λαμογιού και της ανθεθνικής τοποθετημένης κυβέρνησης, που πλέον δεν χαίρει καμίας εκτίμησης, ούτε από τους ίδιους τους οπαδούς της.

  Καιρός είναι να φύγουν, καιρός να παραιτηθούν! Καιρός να αναγνωρίσουν την ανικανότητά τους και να σώσουν πραγματικά το έθνος μας φεύγοντας από την καρέκλα. Ας μην δημιουργήσουν συνθήκες έκρηξης! Ας φύγουν ήρεμα και ας επιτρέψουν την ήρεμη μετάβαση σε μία κυβέρνηση εθνική, αποτελεσματική και όχι φερέφωνη σε μεγαλοεργολάβους και συμφέροντα του εξωτερικού.  Item Reviewed: ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ, Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΗΡΩΙΚΑ Rating: 5 Reviewed By: forkeratea