• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Φεβρουαρίου 22, 2011

  Το Παγκαλοδίαιτο ξαναχτυπά


  Μανάρια μου λαχταριστά,

  είπα και εγώ ένα βράδυ να μη γράψω, μπας και ηρεμήσετε λίγο και εσεις από την πολυλογία μου.

  Αλλά μετά έκανα μία βολτα στα μπλόγκς που γράφουν για την Κερατέα και βρήκα ένα άρθρο, το οποίο έκανε την άχρηστη επαναστικοκαρδούλα μου να σκυρτίσει: στο forkeratea.blogspot.com (http://forkeratea.blogspot.com/2011/02/blog-post_8705.html) είδα τον τίτλο

  Η Διυπουργική αποφάσισε συνέχιση των εργασιών στην Κερατέα

  και είπα να δω τι ακριβώς έγινε.

  Και μόλις άνοιξα το άρθρο, πρώτο και καλλίτερο είδα αυτό το Παγκαλοδίαιτο να στέκεται πάνω σε ένα έδρανο, σαν να είναι έτοιμο να καταβροχθίσει τους πάντες και τα πάντα. Τέλος πάντων, ας μη γίνομαι κακός μαζί του, τόσα ξέρει, τόσα κάνει. Εδώ ούτε σωστά τη λέξη "σπρεντ (spread)" δεν ξέρει να λέει. (Αλήθεια, τελείωσε κάποιο σχολείο το Παγκαλοδίαιτο ή είναι τίποτε απομεινάρι κάποιας ευρηματικής βιοχημείας που παρήγαγε σωληνόπαιδα - τερατογεννέσεις με σαπιοκοιλιά και ανεγκέφαλο κρανίο;; Πάλι κακός έγινα!!)

  Ας έρθω λοιπόν και πάλι στο θέμα μου:

  Ποιές εργασίες θα συνεχιστούν, βρε ακαμάτιδες; Απ'όσα ξέρω με τα λίγα Ελληνικά που κατέχω, για να "συνεχίσω" κάτι, πρέπει πρώτα να το έχω "αρχίσει". Καλά, αυτά τα ανεγκέφαλα που μαζεύτηκαν εκεί, δεν ξέρουν πως στην Κερατέα δεν έχει γίνει ούτε ένα μέτρο εργασίας για αυτό το τέρας που θέλουν να φτιάξουν (και δεν μιλάω για το Παγκαλοδίαιτο, βρε παιδιά, αμέσως να με παρεξηγήσετε!). Αλλά, πως να ξέρουν τα άμοιρα, αφού δεν τολμούν να έρθουν εδώ να το διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια και πρέπει να εμπιστεύονται κάτι αεροφωτογραφίες που άκουσα πως έχουν εισαχθεί από την Ισπανί αγι ατο λόγο αυτό. Αληθεύει άραγε; Ας μου πει κανείς.

  Και, συνεχίζω να ρωτώ: κανείς δεν τους έχει πει πως δεν πρόκειται να γίνουν έργα εδώ, αφού ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ της Κερατέας δεν θέλει το θάνατο και τη βρομιά μέσα στην πόρτα του; Αυτά τα ανεγκέφαλα άραγε από ποιόν πλανήτη έχουν έρθει;

  Εδώ στη ΜΑΤεζα έχουν βαλθεί αυτοι οι δήθεν κυβερνήτες της χώρας μας να ξεκάνουν οι ίδιοι με τους παράλογους χειρισμούς τους τις "επίλεκτες" μονάδες των ΜΑΤ (εγώ θα τις αποκαλούσα μάλλον τραγελαφικά και ανεξέλεγκτα θρασυβουλοειδή πρασινοστρουμφάκια, αλλά ... είπαμε, όχι κακιούλες σήμερα!), αφού τις έχουν εκθέσει σε κρυο, βροχή, αέρα (και έχει έναν αέρα στην Κερατέα, μανούλα μου, όταν τον πιάσει δεν τον αφήνει με τίποτα!), και κυρίως Κερατιώτες που δεν λένε να αποσυρθούν από την διεκδίκηση για το δικαίωμά τους για ζωή και αξιοπρέπια.

  Τώρα ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά πάλι το Παγκαλοδίαιτο με όλο το συφερμό του και θέλει να το παίξει κυβερνήτης, μαζεύοντας τους παλιάτσους γύρω του και προκαλώντας με την ισχνύ και παρόλα αυτά εμφανέστατη - λόγω ορμονικού άραγε προβλήματος - παρουσία του το κοινό αίσθημα (αν και - για να λέμε και την αλήθεια, η παρουσία του σίγουρα έχει βοηθήσει στην εξέλιξη και οικονομική άνθηση των κέντρων αδυνατίσματος, αφού οι πάντες προσπαθούν να αποτρέψουν τον εαυτό τους να μοιάσει με το Παγκαλοδίαιτο).

  Βρε ανόητα, κουτά παγκαλοκουταβάκια. Αφού δεν πρόκετιαι να κατορθώσετε τίποτα εδώ στην Κερατέα. Οι πάντες σας έχουν πάρει με τις ντομάτες και τα μαρουλόφυλλα. Εσείς γιατί συνεχίζετε το θέατρο; Δεν ξέρετε πως η παράσταση τελειώνει όταν φεύγουν οι θεατές;;;;

  Αν πάλι θέλετε τόσο πολύ να έχετε κάπου ένα ΧΥΤΑ ή όπως αλλιώς θέλετε να ονομάσετε το τερατούργημά σας, έχω να σας κάνω μία απλή πρόταση. Κάπου στην Εκάλη υπάρχει ένα οικόπεδο που κάποτε φιλοξενούσε κάτι μονοκατοικιούλες. Εκεί κοντά είναι ένας ποδηλάτης (ο θεός να τον κάνει ποδηλάτη, αφού ούτε να πέσει από το ποδήλατο δεν ξέρει και σπάει δάχτυλα, χέρια και ό,τι άλλο θέλεις). Πάρτε λοιπόν την τεχνογνωσία των φίλων μεγαλοεργολάβων σας, μεταφέρετε με ειδικά ενισχυμένη μπουλτόζα και το Παγκαλοδίαιτο εκεί, και αρχίστε να κάνεετε, τονίζω το αρχίστε, γιατί δεν μπορείτε όπως είπαμε να συνεχίσετε κάτι που δεν έχετε αρχίσει, να ρίχνετε τόνους σκουπιδιών - μαζί με τους πολιτικούς της χώρας - στις αυλές των άξιων παλικάριών σας εκεί.

  Αφήστε μας στην ησυχία μας, ελάτε το καλοκαιράκι να κάνετε μπάνια στα καθαρά νερά μας (μη φοβόσαστε, δεν θα σας πνίξουμε εμείς στα νερά του Ευβοϊκού) και πάρτε το απόφαση:

  Η Κερατέα ΔΕΝ θα γίνει η χαβούζα της Αθήνας, επειδή το θέλετε εσείς!!
  Εδώ θα γίνει το Κάιρο σας αν επιμένετε να συνεχίσετε την παρενόχληση του λαού της Κερατέας.
  Μαζέψτε τα σκυλιά σας μη σας τα στείλουμε μαντρωμένα πίσω!!

  Καλό σας βράδυ και Καλή Πνευματική Ανάσταση (αλλά μην περιμένετε να φάτε, όσο είσαστε με το Παγκαλοδίαιτο, τελικά δεν είναι ορμονικ΄, απλά έχει τον αχόρταγο!)

  λαυριωτική


  Item Reviewed: Το Παγκαλοδίαιτο ξαναχτυπά Rating: 5 Reviewed By: forkeratea