• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαρτίου 21, 2011

  Δάκρυσαν οι Κερατιώτες...

  http://4.bp.blogspot.com/-ciXwtSmJZOM/TYYbJGwvTLI/AAAAAAAAARQ/FsqUaQhSW0g/s1600/P1010623.JPG

  Δεν δακρύζουν μόνο οι τεθλιμμένοι ή οι πενθούντες. Δάκρυα χαράς και υπερηφάνειας για τους Κερατιώτες που επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη. 


  Το ντοκυμαντέρ καθώς και η θερμή υποδοχή που τους επεφύλαξαν, έκαναν τους αγωνιστές κατοίκους να δακρύσουν από συγκίνηση. Μια συγκίνηση που δείχνει την καθαρότητα του αγώνα τους. Δείχνει την καταξίωση ακόμη και πέρα απ' τα όρια της Αττικής. Δείχνει σε όλο του το μεγαλείο τη χαμένη αγωνιστικότητα των Ελλήνων. 

  Οι Κερατιώτες δακρύζουν καθώς νιώθουν την αναγνώριση, ΑΛΛΑ και την ΕΥΘΥΝΗ του αγώνα τους. Καταλαβαίνουν όχι μόνο για τους λόγους του ΧΥΤΑ αλλά και στο όνομα ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Ελληνικής αξιοπρέπειας γιατί ΔΕΝ πρέπει να σπάσουν. Γιατί σε μια εποχή εργολαβικών συμφερόντων, οικονομικής και εργολαβικής κατοχής η Κερατέα στέκεται ως φάρος αντίστασης μπροστά στις δυνάμεις κατοχής." Ο γνωστός πια ευρωβουλευτής Nigel Farage σχολιάζοντας την κατάσταση στην Ελλάδα δήλωσε: "Οι Έλληνες καταλαβαίνοντας ότι με την ψήφο τους δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα για την κατάστασή τους, πολύ φοβάμαι ότι θα αναγκαστούν να στραφούν σε βίαια μέσα..." Ο αγώνας της Κερατέας είναι αγώνας όλων μας" έγραφε το πανό. 

  Τα επικοινωνιακά ανοίγματα της Κερατέας είναι γεγονός. Ενώ μετά τη μαύρη Τρίτη (8/2/2011) τα ΜΜΕ είχαν ξεχάσει την Κερατέα, μετά το γιαούρτωμα την ξαναθυμήθηκαν. Πολλές οι συμπαραστάσεις για επανάληψη και για "εξάπλωση" της πράξης παρόλο που δεν ήταν θεμιτή.

  Και μια απάντηση στην ερώτηση που πολλοί υποστηρικτές μας ρωτάνε: "Τι να κάνουμε για να βοηθήσουμε;" απαντάμε: "Κάντε την ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ της Ελλάδας Κερατέα!!"  αναγνώστης

  Item Reviewed: Δάκρυσαν οι Κερατιώτες... Rating: 5 Reviewed By: forkeratea