• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Απριλίου 07, 2011

  Με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Περιβάλλοντος συναντήθηκαν εκπρόσωποι της Κερατέας


  Γράφει η Πόπη Σουφλή
  Με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Περιβάλλοντος Γ. Ποτότσνικ, συναντήθηκαν πριν λίγο (6.30 μ.μ.) εκπρόσωποι από την ΚΕΡΑΤΈΑ, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τους λόγους που αντιστέκονται στην προσπάθεια της κυβέρνησης να  κατασκευάσει ΧΥΤΑ σε αρχαιολογικό χώρο και όχι μόνο.

   
  Ο Ευρωπαίος Επίτροπος, ο οποίος έχει καταλύσσει στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, έκανε δεκτό το αίτημα κατοίκου της Κερατέας, που τελείως συμπτωματικά συνάντησε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, να τον επισκεφθούν εκπρόσωποι της Κερατέας και να του καταθέσουν στοιχεία για τη σωρεία των παρανομιών που συντελούνται με την χωροθέτηση και με την προσπάθεια της κυβέρνησης για κατασκευή ΧΥΤΑ και τους λόγους της αντίστασής τους.

   
  Η συνάντηση κράτησε περισσότερο από μια ώρα, κατά την οποία η αντιπροσωπεία των κατοίκων της Κερατέας, έθεσε υπόψιν του Ευρωπαίου Επιτρόπου, πολύ σοβαρά στοιχεία.

   
  Θα επανέλθουμε με επόμενη ενημέρωση, μόλις πληροφορηθούμε λεπτομερώς τα της σημαντικής αυτής συνάντησης.


  attikanea.blogspot.com 


  Item Reviewed: Με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Περιβάλλοντος συναντήθηκαν εκπρόσωποι της Κερατέας Rating: 5 Reviewed By: forkeratea