• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Απριλίου 05, 2011

  Ετοιμάζεται “ξεκαθάρισμα” στην Κερατέα. Το κρίσιμο τετραήμερο της απεργίας των ΜΜ”Ε” και οι τροχιοδεικτικές προβοκάτσιες…
  Μετά την αρθρογραφία των γνωστών – αγνώστων δημοσιογράφων στο γνωστό συγκρότημα με μεγάλη παράδοση στη συνεργασία με τις εκάστοτε δυνάμεις κατοχής, είναι πλέον έκδηλη η ανησυχία των κατοίκων για τα τεκταινόμενα τις ερχόμενες ημέρες.

  Το κλίμα τρομοκρατίας όπου οι ασύλληπτοι νοσηροί εγκέφαλοι ετοίμασαν με “φόβους” για επιθέσεις με ρουκέτες (μόνο Λιβυκά F-16 δεν έβαλαν στο παιχνίδι) μοιάζει με μαγιά ακροτήτων.

  Θα πείτε, ποιός πλέον περιμένει τα κανάλια για να ενημερωθεί… Και όμως, η γενική χαλάρωση του κόσμου λόγω της απεργίας, είναι άκρως επικίνδυνη για τέτοιες μεθοδεύσεις.

  Ο αστάθμητος παράγοντας; Θα είμαστε όλοι εκεί. Με περισσότερες ΚΑΘΑΡΕΣ κάμερες, χωρίς φίλτρα και φίμωτρα. Η μάχη της Κερατέας είναι Εθνική και όχι τοπική. 


  olympia.gr


  Item Reviewed: Ετοιμάζεται “ξεκαθάρισμα” στην Κερατέα. Το κρίσιμο τετραήμερο της απεργίας των ΜΜ”Ε” και οι τροχιοδεικτικές προβοκάτσιες… Rating: 5 Reviewed By: forkeratea