• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Οκτωβρίου 15, 2011

  ΕΛΑΜΨΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ
  Με έντονες αποδοκιμασίες κάθε φορά που υπήρχε υπόμνηση είτε υπουργών είτε εν συνόλω της κυβέρνησης, πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του νέου υπερσύγχρονου Κέντρου Υγείας Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στην Κερατέα, παρουσία εκατοντάδων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και εκπροσώπων της τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

  Αν και είχε προαναγγελθεί ότι θα παρευρισκόταν ο ίδιος ο υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος, καθώς επρόκειτο για ένα πολύ σοβαρό γεγονός που αφορά στην ευρύτερη περιοχή, εντούτοις την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Ν. Πολύζος. 

  Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι κανείς από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος δεν προσήλθε στην εκδήλωση, ενώ παρόντες ήταν μόνο βουλευτές της ΝΔ καθώς επίσης και ο ανεξάρτητος βουλευτής Αττικής Β. Οικονόμου, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής. 

  Από την Περιφέρεια παρόντες ήταν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας Δ. Αφεντούλη, Γ. Σμέρος, Γ. Δημόπουλος. 

  Αναφορικά με το Κέντρο Υγείας Αποθεραπείας Αποκατάστασης “Γ. Πρίφτης”, το οποίο ολοκληρώθηκε μετά από πολλές περιπέτειες ελέω γραφειοκρατίας, πρόκειται για δωρεά εφοπλιστή της περιοχής. 

  Όπως έγινε γνωστό, με τη λειτουργία του, καλύπτονται όλες οι ανάγκες παροχής υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής ενώ εκτός από τα ιατρεία προβλέπεται και πρόγραμμα κατ’ οίκον νοσηλείας και περίθαλψης, καθώς και τμήματα Α’ Βοηθειών και Βραχείας Νοσηλείας.

  Το Κέντρο, είναι εκτάσεως 2.350 τ.μ. και αποτελείται από τρεις πτέρυγες, έχει αποπερατωθεί από το Μάρτιο του 2009, αλλά δεν είχε γίνει μέχρι σήμερα κατορθωτό να λειτουργήσει. Από το 2009, μέχρι σήμερα δεν είχε τελεσφορήσει η προμήθεια ιατρικού, τεχνολογικού, ξενοδοχειακού και μηχανογραφικού- δικτυακού εξοπλισμού.

  Το κτίριο έχει στοιχίσει περίπου 5 εκατ. ευρώ, με δαπάνες του δωρητή κ. Κωνσταντίνου Πρίφτη.
   

  pixidanews.gr 
  Item Reviewed: ΕΛΑΜΨΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ Rating: 5 Reviewed By: forkeratea