• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Οκτωβρίου 02, 2011

  Νέο πολυτελές πάρκινγκ σκαφών στο Λαύριο

  Ένα πλήρες εξοπλισμένο κέντρο φύλαξης μικρών σκαφών ανοίγει σε περίπου έναν μήνα στο Θωρικό Λαυρίου, προσφέροντας στους πελάτες, εκτός από κλειστό πάρκινγκ, σουίτες, service μηχανών, καταστήματα με προϊόντα και βενζινάδικο, ακόμα και πολυτελή δωμάτια για όσους θέλουν να περάσουν μια μέρα εκεί. Το Park In (Boat  storage & services) έχει δημιουργηθεί σε μια έκταση 26 στρεμμάτων, με πλήρεις υποδομές και κτιριακές εγκαταστάσεις 4.000 τ.μ., που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 100 σκάφη.

  Οι πελάτες μπορούν να αφήσουν για φύλαξη το σκάφος τους στον ανοικτό χώρο, κάτω από υπόστεγα, μέσα στο κτήριο ή σε κάποια από τις σουίτες, έχοντας (ο πελάτης) δική του πόρτα εισόδου και εξόδου, χώρο αποθήκευσης για όλο τον εξοπλισμό, φωτισμό και παροχές ρεύματος και νερού. Στις εγκαταστάσεις, εκτός από εξουσιοδοτημένο service εξωλέμβιων μηχανών όλων των εταιρειών, παρέχονται ηλεκτρολογικές εργασίες – επισκευές, εργασίες και υπηρεσίες για ταπετσαρίες, επισκευές αεροθαλάμων, συντηρήσεις τρέιλερ, βαφείο για μουράβιες, πλαστικοποιήσεις, στοκαρίσματα γαστρών και οτιδήποτε άλλο. 

  Το Park In θα λειτουργεί όλες τις μέρες, περιλαμβάνοντας ακόμα και κατάστημα ναυτιλιακών ειδών, mini market και βενζινάδικο. Αν κάποιος επιθυμεί, μπορεί να φιλοξενηθεί σε ένα από τα αυτόνομα δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα. Φυσικά, σε όλους τους χώρους υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, νυχτερινή φύλαξη από security, εκπαιδευμένα σκυλιά, καθώς και πλήρης ασφαλιστική κάλυψη.
  Το κόστος ξεκινά από 1.000 ευρώ τον χρόνο περίπου, για παράδειγμα σε φύλαξη στον ανοικτό χώρο, ωστόσο σε λίγες μέρες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την τιμή σε κάθε τομέα.

  Το Park In βρίσκεται στο 52ο χλμ. Αθηνών - Λαυρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 8000 133, 6944- 718706, 6944-515242 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.park-in.gr

   zougla.gr


  Item Reviewed: Νέο πολυτελές πάρκινγκ σκαφών στο Λαύριο Rating: 5 Reviewed By: forkeratea