• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Νοεμβρίου 23, 2011

  Εκτός λειτουργίας το σύστημα «Ερμής» από τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ - Στις 30 Νοεμβ. η εκδίκαση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στο ειδικό τέλος ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ)


  Η αδιάλλακτη στάση της διοίκησης της ΔΕΗ ανάγκασε τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να θεσει εκτός λειτουργίας το σύστημα «Ερμής»


  ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
  Μετά την αδιάλλακτη στάση της διοίκησης της ΔΕΗ, να απομονώσει από ένα σύνολο εργασιών της επιχείρησης μόνο την εντολή για αποκοπές ρεύματος -που αυτός και μόνον αυτός ήταν ο στόχος της κατάληψης από τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ- η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στις....4 το απόγευμα αναγκάστηκε να θεσει εκτός λειτουργίας όλο το σύστημα«ΕΡΜΗΣ».

  Συνεπώς, όχι μόνο δεν μπορούν να εκδοθούν εντολές διακοπής ρεύματος αλλά με ευθύνη της διοίκησης της ΔΕΗ αύριο δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί καμιά απολύτως συναλλαγή με το κοινό.

  Όσα δε, σκοπιμως και για να πληγεί ο αγώνας της ΓΕΝΟΠ/ ΔΕΗ, ακούστηκαν για έκδοση και αποστολή εντολών αποκοπής είναι εντελώς αβάσιμα.

  Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλεί τους πολίτες, τους κοινωνικούς φορείς, τους δημάρχους και τα πολιτικά κόμματα να στηρίξουν τον αγώνα της ΔΕΗ –όπως έμπρακτα έκαναν σήμερα η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, επισκεπτόμενοι το χώρο της κατάληψης.

  Η διοίκηση της ΔΕΗ, κατ΄εντολήν της κυβέρνησης, κατέθεσε μήνυση κατά των εργαζομένων-καταληψιών του κέντρου έκδοσης εντολών διακοπής της ΔΕΗ, στο Χολαργό και ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

  Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δηλώνει ότι :

  Oι μηνύσεις και οι εισαγγελείς δεν μας τρομάζουν.

  Θα κάνουμε το χρέος μας.

  Το ρεύμα στους φτωχούς και στους ανθρώπους που δεν έχουν (και γι αυτό δεν μπορούν να πληρώσουν), δεν θα το κόψουμε.

  Αυτό τον άδικο και βάρβαρο φόρο, μαζί με την Κοινωνία, θα τον ακυρώσουμε στην πράξη.

  ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ  ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ


  Αυτή, θα είναι η μητέρα των μαχών ενάντια στο άδικο χαράτσι που επιβάλλεται μέσω ΔΕΗ σε όλους τους Έλληνες πολίτες. Το ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο Καταναλωτών) έχει καταθέσει Συλλογική Αγωγή και Ασφαλιστικά Μέτρα για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ, ζητώντας την ακύρωσή του. Η δικάσιμος για τα Ασφαλιστικά Μέτρα, στο.... Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, είναι στις 30.11.2011 και ώρα 13:00.

  Στην πράξη, αν πετύχει η έκδοση ασφαλιστικών μέτρων, τότε η κυβέρνηση θα είναι υποχρεωμένη να μην δέχεται την πληρωμή του χαρατσιού, βάσει δικαστικής απόφασης, μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση στα δικαστήρια! Το κείμενο της αγωγής και της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων το έχει εξασφαλίσει η Athens Post.

  ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ 


  Item Reviewed: Εκτός λειτουργίας το σύστημα «Ερμής» από τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ - Στις 30 Νοεμβ. η εκδίκαση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στο ειδικό τέλος ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) Rating: 5 Reviewed By: forkeratea