• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Νοεμβρίου 23, 2011

  Αυστηρό μήνυμα Παπακωνσταντίνου στη ΓΕΝΟΠ - Μήνυμα Φωτόπουλου σε δημοσιογράφους για στήριξη  Ο νόμος θα τηρηθεί, υπάρχει εισαγγελική εντολή και θα γίνει ό, τι χρειάζεται δήλωσε απόψε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Παπακωνσταντίνου απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την κατάληψη της Διεύθυνσης Πληροφορικής της ΔΕΗ από τη ΓΕΝΟΠ.

  Η κατάληψη συνεχίζεται σήμερα για τρίτη ημέρα (ξεκίνησε την Κυριακή) με σκοπό να αποτραπεί η έκδοση εντολών διακοπής ρεύματος στους καταναλωτές που δεν πληρώνουν το τέλος ακινήτων. Ωστόσο, έχει επιπτώσεις στο σύνολο των συναλλαγών της επιχείρησης με τους καταναλωτές καθώς εκτός από την κατάληψη των γραφείων έχει κοπεί και η ηλεκτροδότηση στη Διεύθυνση Πληροφορικής.

  Το απόγευμα μπήκε στο κτίριο, συνοδεία αστυνομικών, ο Διευθυντής της υπηρεσίας χωρίς να παρεμποδιστεί από τους συνδικαλιστές.

  Η ΓΕΝΟΠ ανακοίνωσε απόψε ότι η κατάληψη συνεχίζεται και κάλεσε τους πολίτες που αντιδρούν στο τέλος ακινήτων να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται έξω από το κτίριο της Διεύθυνσης Πληροφορικής, στην οδό Μεσογείων.

  Πηγή:Voria  MHNYMA ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ


  Μέ νέο του μήνυμα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ καλεί τους Ελληνες Δημοσιογράφους να συμπαρασταθούν στον αγών των εργαζομένων της ΔΕΗ κατά της “επιβολής” φόρων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

  Το πλήρες κείμενο του μηνύματος είναι,

  “Προς τους φίλους δημοσιογράφους που δεν είναι υπηρέτες του συστήματος:
  Φίλε Δημοσιογράφε εμείς παρά τα χιλιάδες εμπόδια παρά τις απειλές εδώ και 4 ημέρες έχουμε καταλάβει το κτίριο της Πληροφορικής της ΔΕΗ για να μην φύγει καμιά εντολή διακοπής.

  Αν εσείς δεν καλέσετε τον κόσμο να το αγκαλιάσει θα σβήσει.

  Μην το αφήσετε, μην βοηθάτε το σύστημα και τους συμβιβασμένους.”


  Item Reviewed: Αυστηρό μήνυμα Παπακωνσταντίνου στη ΓΕΝΟΠ - Μήνυμα Φωτόπουλου σε δημοσιογράφους για στήριξη Rating: 5 Reviewed By: forkeratea