• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Φεβρουαρίου 25, 2012

  Έπιασαν τους ληστές της Κερατέας


  Τρεις 'Ελληνες συνελήφθησαν από την αστυνομία ενώ αναζητούνται κι άλλοι συνεργοί τους.


  Τη σπείρα που λήστευε ηλικιωμένους στην Κερατέα εξάρθρωσε το τμήμα ασφαλείας της περιοχής. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις Ελληνες (δύο άνδρες και μία γυναίκα) ενώ αναζητούνται και άλλοι συνεργοί τους.

  Οι δράστες πήγαιναν με αυτοκίνητα σε απομακρυσμένες περιοχές της Κερατέας και με διάφορα προσχήματα προσέγγιζαν ηλικιωμένους. Στη συνέχεια τους χτυπούσαν και τούς έπαιρναν χρήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

  Από την μέχρι τώρα έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, το τελευταίο τετράμηνο έχουν διαπράξει πέντε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων.

  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. 


  newsit.gr

  symmoria_hlikiwmenoi_25-2-2012Εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων στην ευρύτερη περιοχή της Κερατέας είχαν συστήσει...
  μάζί με άλλους άγνωστους συνεργούς τους, οι οποίοι αναζητούνται, τρεις Έλληνες ( δύο άνδρες και μια γυναίκα) που συνελήφθησαν την Παρασκευή το απόγευμα.
  Η σύλληψη των τριών δραστών πραγματοποιήθηκε στην Κερατέα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφαλείας.
  Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, επιβαίνοντας σε διάφορα αυτοκίνητα, μετέβαιναν σε σπίτια σε απομακρυσμένες περιοχές της Κερατέας και με διάφορα προσχήματα προσέγγιζαν ηλικιωμένα άτομα, από τα οποία στη συνέχεια, με χρήση σωματικής βίας, αφαιρούσαν χρήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα.
  Από την μέχρι τώρα έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι παραπάνω δράστες, το τελευταίο τετράμηνο έχουν διαπράξει πέντε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων στη περιοχή της Κερατέας και ειδικότερα :
  *Την 4-10-2011 οι δράστες μετέβησαν σε σπίτι ηλικιωμένου Έλληνα και προφασιζόμενοι ότι ήθελαν νερό του επιτέθηκαν και του αφαίρεσαν χρήματα και άλλα αντικείμενα.
  *Την 27-10-2011 μετέβησαν σε σπίτι ηλικιωμένης Ελληνίδας και προσποιούμενοι τους πωλητές φυτών της επιτέθηκαν και της αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
  *Την 13-12-2011 μετέβησαν σε σπίτι ηλικιωμένου Έλληνα και προφασιζόμενοι ότι ήθελαν νερό του επιτέθηκαν και του αφαίρεσαν χρήματα και άλλα αντικείμενα.
  *Την 5-1-2012 προσέγγισαν ηλικιωμένο Έλληνα,  που βρισκόταν έξω από το σπίτι του και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρήματα και άλλα αντικείμενα.
  *Την 23-2-2012 προσέγγισαν ηλικιωμένο Έλληνα, που βρισκόταν έξω από το σπίτι του και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρήματα και άλλα αντικείμενα.
  Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το Σάββατο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.  Item Reviewed: Έπιασαν τους ληστές της Κερατέας Rating: 5 Reviewed By: forkeratea