• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Φεβρουαρίου 23, 2012

  Ενταση στο Γραμματικό  Φωτό αρχείου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ


  Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις από το Γραμματικό, οι κάτοικοι κατέφεραν να εμποδίσουν τον εργολάβο να εισέλθει στον χώρο του ΧΥΤΑ. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το οργισμένο πλήθος, ο εργολάβος με το βαρύ όχημα, γκρέμισε έναν τοίχο.
  Το γεγονός εξόργισε ακόμα περισσότερο τους κατοίκους, οι οποίοι τον  κυνήγησαν.
  Συνελήφθησαν ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος και ...
  κινήθηκε εναντίον τους η διαδικασία του αυτοφόρου.
  Κάτοικοι του Γραμματικού, συνοδευόμενοι  από τον δικηγόρο Νίκο Χατζηγιάννη, μεταβαίνουν αυτή την ώρα στο Α.Τ. Μαραθώνα, προκειμένου να υποβάλλουν μηνύσεις εναντίον του εργολάβου και του συνεργάτη του.
  Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή του Μαραθώνα, είναι ... απούσα, εξαιρουμένου φυσικά του Νίκου Χρυσίνα που ως Γραμματικιώτης ήταν παρών.
  ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΕΙΡΙΟ.ΚΑΘΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΑΠΕΝΑΝΤ...Ι ΑΠ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΟΡΓΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΩΣΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΟΥΤΣΟΥ ΠΡΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΡΟΒΕΣΗ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ Α.Τ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ .ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΔΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ!!!
  Item Reviewed: Ενταση στο Γραμματικό Rating: 5 Reviewed By: administrator