• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαρτίου 25, 2012

  Βρε, καλώς τον: Υποψήφιος στο υπόλοιπο Αττικής ο Γ.Παπακωνσταντίνου στη θέση του Θ.Πάγκαλου
  Ο νυν υπουργός ΠΕΚΑ και πρώην υπουργός Οικονομικών, ο νεκροθάφτης της ήδη ευρισκόμενης σε κώμα (για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) το 2009 ελληνικής οικονομίας Γ.Παπακωνσταντίνου, και αυτός που "έδεσε" τη χώρα στα δεσμά του Μνημονίου θα θέσει υποψηφιότητα στο Υπόλοιπο του νομού Αττικής στη θέση του Θ.Πάγκαλου. Αυτό αποφάσισε το ΠΑΣΟΚ.

  Τώρα τον λόγο έχουν οι Έλληνες πολίτες. Ακόμα και αυτοί που θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή μάλλον κυρίως αυτοί που θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ. Δώστε του την ευκαιρία να νιώσει το βράδυ των εκλογών την ταπείνωση που σας έχει κάνει να νιώθετε εσείς καθημερινά.

  Το βέβαιο είναι ότι δεν θα νιώσει, δυστυχώς ποτέ, την οικονομική ανασφάλεια στην οποία έχει οδηγήσει εκατομμύρια συμπολίτες του...


  Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr


  http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2012/03/PAGK.jpgΤρία ισχυρά ονόματα ακούγονται για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Υπόλοιπο Αττικής για να το ενισχύσουν μετά την απόφαση του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.Κάτι που εξατασθεί σε συνάρτηση και με το που θα είναι υποψήφιος ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.

  Πρόκειται για τους κκ. Δημήτρη Ρέππα, Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Παύλο Γερουλάνο, αλλά οι συζητήσεις και για τους τρείς είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο ενώ υπάρχουν και άλλες σκέψεις για τους δύο, όπως για τον πρώτο στο Επικρατείας ή Β’Αθήνας -κάτι που θα το χειριστεί προσωπικά ο κ.Βενιζέλος.

  Ο κ. Ππακωνσταντίνου σήμερα δεν είναι βουλευτής, για δε τον κ. Γερουλάνο η πρώτη επιλογή είναι η Α’ Αθήνας, όπου όμως υπάρχει συνωστισμός. Ο ίδιος πάντως στις εσωκομματικές εκλογές πέρασε από εκλογικά τμήματα της Α Αθήνας.

  Ολα αυτά όμως ισχύουν υπό την αίρεση ότι πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , κ. Γεώργιος Παπανδρέου, δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος Βουλευτής στην Περιφέρεια της Αττικής (Υπόλοιπο) , ενδεχόμενο που είναι πολύ πιθανό!

  Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο ο κ Παπανδρέου ως πρώην πρωθυπουργός δεν χρειάζεται σταυρό προτίμησης για να εκλεγεί αλλά αυτοδίκαια καταλαμβάνει την πρώτη θέση.

  Το 2ο09 στην Αττική είχαν εκλεγεί οι παρακάτω- ο κ.Βασ. Οικονόμου έχει ήδη αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ:
  01. Παπανδρεου Γιωργος του Ανδρεα 138,688 
  02. Χριστοφιλοπουλου Παρασκευη (Ευη) Συζ. Δημητριου 40,243 
  03. Οικονομου Βασιλειος του Αθανασιου 29,646 
  04. Παγκαλος Θεοδωρος του Γεωργιου 27,848 
  05. Ασπραδακης Παντελεημων (Παντελης) του Μιχαηλ 24,408 
  06. Βρεττος Κωνσταντινος (Ντινος) του Σπυριδωνος 21,010 
  07. Γραψα Ελισαβετ του Στεφανου 19,433

  prionokordela.gr


  Σχετικά

  Πάγκαλος: «Εγκαταλείπω την πολιτική» - «Ζούμε ένα καθεστώς τρομοκρατίας των μειοψηφιών». Σάββατο, Μάρτιος 24, 2012. Την απόφασή του να μην είναι ...
  forkeratea.blogspot.com


  Item Reviewed: Βρε, καλώς τον: Υποψήφιος στο υπόλοιπο Αττικής ο Γ.Παπακωνσταντίνου στη θέση του Θ.Πάγκαλου Rating: 5 Reviewed By: forkeratea