• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Απριλίου 22, 2012

  Οι υποψήφιοι της Κονωνικής Συμφωνίας στην Περιφέρεια Αττικής


  Τα ονόματα όλων των υποψηφίων βουλευτών της σε ολόκληρη τη χώρα έδωσε στην δημοσιότητα η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙ της κ. Λούκας Κατσέλη.

  Πρόκειται,αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση» για πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία και προερχόμενα από όλες τις επαγγελματικές τάξεις. Πανεπιστημιακοί, επιστήμονες, ιδιωτικοί υπάλληλοι και επιχειρηματίες, στελέχη από το χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού και από τις δύο βαθμίδες της Αυτοδιοίκησης, από το χώρο των ΑΜΕΑ αλλά και άνεργοι.

  Οπως λένε,»σημαντική μερίδα των υποψηφίων ήταν μέχρι πρότινος στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά πολλοί ήταν είτε ανένταχτοι είτε προέρχονται και από άλλους κομματικούς χώρους».

  Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ αναφέρει ακόμα ότι το ποσοστό των γυναικών που συμμετέχουν είναι κατά πολύ μεγαλύτερος αυτού που προβλέπει η νομοθεσία αφού φτάνει το 40,55 %.

  Η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ κ. Λούκα Τ. Κατσέλη είναι υποψήφια βουλευτής στη Β’ Αθήνας και στη Λάρισα και ο Πρόεδρος της Κ.Ο. κ. Χάρης Καστανίδης στην Α’ Θεσσαλονίκης.


  ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

  Αγγέλου Σταυρούλα – Δημοτικος Σύμβουλος Φυλής

  Γέγιου Μαρία  (ιδιωτ. Υπάλληλος)

  Δεδούση Ελένη (Από Κωνσταντιδη) Ασπρόπυργος

  Καρβούνη Ελένη Τραπεζική Υπάλληλος

  Κωνσταντινίδης Δημήτρης

  Μπένιας Αργύρης

  Μωραΐτη Αικατερίνη

  Παρουτσίδης Νίκος

  Σαββίδης Σπύρος  Οικοδόμος – Δημ. Συμβ. Αχαρνών

  Σέρπας  Γιώργος

  Σπυράκου   Μαρία

  Χαμακιώτης Θόδωρος – Μέγαρα
  Σχετικά  Τα ονόματα όλων των υποψηφίων βουλευτών της σε ολόκληρη τη χώρα έδωσε στην δημοσιότητα η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙ της κ. Λούκας Κατσέλη.
  Τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών της ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η "Δημιουργία Ξανά" το πολιτικό κόμμα που δημιουργήθηκε από το κίνημα πολιτών της δημιουργικής οικονομίας
  Οι Οικολόγοι Πράσινοι παρουσίασαν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου. Οι υποψήφιοι του κόμματος ανέρχονται σε 341 (έναντι 313 το 2009), συν 12 στη λίστα επικρατείας.  Τα ψηφοδέλτια του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο (ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ) σε όλη την Επικράτεια για τις εκλογές του 2012 δόθηκαν στη δημοσιότητα. 
  Τα ψηφοδέλτιά της έδωσε πριν από λίγο στη Δημοσιότητα η Δημοκρατική Συμμαχία
  Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ).
  Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία τα πλήρη ψηφοδέλτια του κόμματος εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου, στα οποία περιλαμβάνονται τα ονόματα 412 υποψηφίων σε 56 εκλογικές περιφέρειες.  Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του Πάνου Καμμένου σε όλη την Ελλάδα. Ο πρόεδρος του κόμματος κατεβαίνει υποψήφιος στο νομό Έβρου.
  Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για όλη την επικράτεια, δημοσιοποίησε η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Η ανακοίνωση του κόμματος έχει ως εξής: «Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ
  Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με τους υποψήφιους βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φ. Κουβέλη στην Περιφέρεια Αττικής  Item Reviewed: Οι υποψήφιοι της Κονωνικής Συμφωνίας στην Περιφέρεια Αττικής Rating: 5 Reviewed By: forkeratea