• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Απριλίου 20, 2012

  Στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ για την Περιφέρεια Αττικής  Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ). Κατέρχονται συνολικά 423 υποψήφιοι βουλευτές, εκ των οποίων 142 γυναίκες.
  Σύμφωνα με το ΛΑΟΣ, το ποσοστό ανανέωσης των υποψηφίων, σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές του 2009 ξεπερνά το 70%. Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι χαμηλότερος και διαμορφώνεται στα 45 έτη.
  Σε Ξάνθη και Β’ Αθήνας κατεβαίνει υποψήφιος ο Γιώργος Καρατζαφέρης.  ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


  ΑΛΑΜΑΡΑ-ΣΑΛΑΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΗΛΙΑ
  ΑΛΕΞΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΣΤΑΜΑΤΗ
  ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΑΣΟΝΑ
  ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΑΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
  ΛΥΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
  ΜΑΚΡΥΝΟΡΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ
  ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του ΜΙΧΑΗΛ
  ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ (ΠΑΠΑΤΣΑΚΑΛΟΣ) ΣΠΥΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  ΧΟΥΝΤΑ ΘΑΛΕΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  Σχετικά

  Τα ονόματα όλων των υποψηφίων βουλευτών της σε ολόκληρη τη χώρα έδωσε στην δημοσιότητα η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙ της κ. Λούκας Κατσέλη.


  Τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών της ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η "Δημιουργία Ξανά" το πολιτικό κόμμα που δημιουργήθηκε από το κίνημα πολιτών της δημιουργικής οικονομίας
  Οι Οικολόγοι Πράσινοι παρουσίασαν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου. Οι υποψήφιοι του κόμματος ανέρχονται σε 341 (έναντι 313 το 2009), συν 12 στη λίστα επικρατείας.  Τα ψηφοδέλτια του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο (ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ) σε όλη την Επικράτεια για τις εκλογές του 2012 δόθηκαν στη δημοσιότητα. 
  Τα ψηφοδέλτιά της έδωσε πριν από λίγο στη Δημοσιότητα η Δημοκρατική Συμμαχία
  Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ).
  Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία τα πλήρη ψηφοδέλτια του κόμματος εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου, στα οποία περιλαμβάνονται τα ονόματα 412 υποψηφίων σε 56 εκλογικές περιφέρειες.  Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του Πάνου Καμμένου σε όλη την Ελλάδα. Ο πρόεδρος του κόμματος κατεβαίνει υποψήφιος στο νομό Έβρου.
  Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για όλη την επικράτεια, δημοσιοποίησε η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Η ανακοίνωση του κόμματος έχει ως εξής: «Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ
  Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με τους υποψήφιους βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φ. Κουβέλη στην Περιφέρεια Αττικής  Item Reviewed: Στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ για την Περιφέρεια Αττικής Rating: 5 Reviewed By: Unknown