• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαΐου 09, 2012

  Χειροπέδες σε ειδικό φρουρό που υπηρετεί στην Κερατέα

  Οι άνδρες του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πέρασαν χειροπέδες σε ειδικό φρουρό που υπηρετεί στην Κερατέα καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία είναι συνδιαχειριστής ιστοσελίδας από την οποία όποιος ήθελε μπορούσε να κατεβάσει επί πληρωμή ταινίες τραγούδια κλπ.

  Σύμφωνα με την αστυνομία η ζημιά του δημοσίου από φόρους είναι τουλάχιστον 15.000 ευρώ.

  Έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ ενώ είναι θέμα χρόνου να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο ειδικός φρουρός.

  Βέβαια ο ειδικός φρουρός που υπηρετούσε στην Κερατέα, μάλλον ως βιτρίνα είχε το επάγγελμα αυτό, αφού οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ίχνη του στo site warezoula όπου οι συνδρομιτές ήταν 490.000!

  Ο ειδικός φρουρός ήταν συνδιαχειριστής μαζί με έναν υπάλληλο φύλαξης του ΙΚΑ Ζωγράφου. Από τα μέλη ζητούσαν συνδρομή 7 έως 37 ευρώ προκειμένου να.......
  “κατεβάζουν” τραγούδια, παιχνίδια, προγράμματα, ταινίες κλπ.

  Πρόκειται για εν ενεργεία χαμηλόβαθμο αστυνομικό του Α.Τ. Κερατέας. Έπειτα απο επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, ο συλληφθείς αστυνομικός παραδέχτηκε την συμμετοχή και δραστηριοποίηση του στην ιστοσελίδα. Κάτω από την μύτη ουσιαστικά των αρχών είχε οργανώσει την συγκεκριμένη ιστοσελίδα που μάλιστα ήταν και εξαιρετικά «προσοδοφόρα».

  Εκτιμάται οτι η ζημία που προκάλεσε με την παράνομη διάθεση λογισμικού υπερβαίνει τα 15.000.000 Ευρώ (!) σύμφωνα με πληροφορίες από την Εταιρεία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων [ΕΠΟΕ].

  Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το warezoula λειτουργούσε επί τρία χρόνια.


  από eglimatikotita.gr & newsit.gr


  Item Reviewed: Χειροπέδες σε ειδικό φρουρό που υπηρετεί στην Κερατέα Rating: 5 Reviewed By: forkeratea