• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιουνίου 07, 2012

  Ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες του Λαυρίου από την Αποστολή και την κοινωνική κουζίνα "ο άλλος άνθρωπος"
  Ανθρωπιστική βοήθεια 5 τόνων σε τρόφιμα εστάλησαν από τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως με τελικό προορισμό το Κόσοβο.
  Η ανθρωπιστική βοήθεια περιλαμβάνει 1.176 κιλά ζυμαρικά, 1260 κιλά ρύζι, 660 κιλά όσπρια, 240 κιλά ελαιόλαδο, 120 κιλά σπορέλαιο, 40 κιλά αλάτι, 25 κιλά ξύδι, 700lt γάλα εβαπορέ, 517 τεμ. κονσέρβες, 300 τεμ. χυμός τομάτας, μπισκότα, ζαχαρώδη, δημητριακά κ.λ.π.
  Σε ανταπόκριση του αιτήματος του Κέντρου Προσωρινής Διαμονής Αιτούντων Ασύλου Αλλοδαπών Λαυρίου (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός), η «Αποστολή» παρέδωσε επίσης 375 κιλά σε τρόφιμα (γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, χυμός τομάτας, όσπρια, αλάτι και ρύζι), προς ανακούφιση των προσφύγων και κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών.


  Ο "ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ


  Εκεί που οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν ενεργοποιούνται για να υπάρξει λύση στο πρόβλημα των προσφύγων και των εργαζομένων του κέντρου του Λαυρίου, η κοινωνική κουζίνα "ο άλλος άνθρωπος" και αλληλέγγυοι καθώς και απλός κόσμος βοήθησε και βοηθάει με ότι μπορεί να προσφέρει ώστε αυτοί οι άνθρωποι να μην πεθάνουν κυριολεκτικά από την πείνα.
  Item Reviewed: Ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες του Λαυρίου από την Αποστολή και την κοινωνική κουζίνα "ο άλλος άνθρωπος" Rating: 5 Reviewed By: forkeratea