• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Σεπτεμβρίου 28, 2012

  Κερατέα: Κάνουν πόλεμο για τα ζώα της αποθανούσας εκπαιδεύτριας!  Βάσει πληροφοριών, οι γείτονες θέλουν να βγάλουν έξω, στο δρόμο όλα τα ζώα και όπως ειπώθηκε να ''σκοτώσουν'' τα άγρια!

  Η αποθανούσα εκπαιδεύτρια Τζούλια Φιλίππου φρόντιζε και φιλοξενούσε εκτός από ιδιόκτητα και αδέσποτα ζώα. Ούτε μετά θάνατον, κάποιοι δεν σέβονται τα ζωάκια όμως που εκείνη με κόπο φρόντιζε.

  Φιλόζωοι που έχουν αναλάβει να επιστρέψουν τα ζώα στους ιδιοκτήτες τους και να βρουν χώρους φιλοξενίας για τα αδεσποτάκια ήρθαν σε συννενόηση με το διοικητή του αστυνομικού τμήματος Κερατέας ώστε να έχουν το νου τους στο χώρο.

  Καταγγελία δεν μπορεί να γίνει απ τη στιγμή που δεν υπάρχει όνομα γι αυτόν που απειλεί όμως οι φιλόζωοι θα τοιχοκολλήσουν εξώδικο και ενημέρωση στους ''καλούς'' γείτονες να κάνουν το αυτονόητο: λίγη υπομονή μέχρι να βρεθεί λύση για τα ζώα.

  Όποιος μπορεί να επιβλέπει 1- 2 φορές τη μέρα το χώρο περνώνας για να πάει στη δουλειά του ή στο σπίτι του μπορεί να συννενοηθεί με τους φιλόζωους, στο 6946 345678.

  Δυστυχώς, η κακία κάποιον δεν έχει όρια και δεν σέβεται τίποτα.

  Διαβάστε ακόμα:
  Η εκπαιδεύτρια σκύλων Τζούλια Φιλίππου σκοτώθηκε στο χθεσινό τροχαίο

  Item Reviewed: Κερατέα: Κάνουν πόλεμο για τα ζώα της αποθανούσας εκπαιδεύτριας! Rating: 5 Reviewed By: forkeratea