• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Σεπτεμβρίου 12, 2012

  "Σκοτώθηκε λόγω αδιαφορίας"

  Αναγνώστης καταγγέλλει στο enikos.gr ότι σήμερα στις 8 το πρωί στην Κερατέα, και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Κακής Θάλασσας και Λεωφόρου Λαυρίου, έγινε μια σύγκρουση οχημάτων, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της.

  Ο λόγος της σύγκρουσης, όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης μας, ήταν ότι εκείνη την ώρα δεν λειτουργούσαν τα φανάρια στη συγκεκριμένη διασταύρωση, καθώς η ΔΕΗ είχε προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος.

  Ο αναγνώστης μας μεταξύ άλλων επισημαίνει την απουσία της τροχαίας, η οποία όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «προτιμά να βγάζει πέντε τροχονόμους 500 μέτρα πιο κάτω από την εν λόγω διασταύρωση και να κόβουν κλήσεις για 10 χλμ υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, από το να τους τοποθετεί στα σημεία που υπάρχει πραγματικό πρόβλημα».

  Επίσης σημειώνει ότι σχεδόν σε όλη τη Λεωφόρο Λαυρίου υπάρχει μειωμένη ορατότητα, εξαιτίας της πυκνής βλάστησης ανάμεσα στο δρόμο, με αποτέλεσμα συμπολίτες μας να χάνουν άδικα τη ζωή τους.

  «Γιατί τόση αδιαφορία;» διερωτάται ο αναγνώστης μας, «αν υπήρχε σήμερα ένας τροχονόμος στο φανάρι, μια οικογένεια δεν θα πενθούσε…»  
  http://www.enikos.gr


  Item Reviewed: "Σκοτώθηκε λόγω αδιαφορίας" Rating: 5 Reviewed By: administrator