• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Σεπτεμβρίου 27, 2012

  Κερατέα: Κακοποίησαν φρικτά αδέσποτο - Αναζητείται ο δράστης


  Κερατέα: Κακοποίησαν φρικτά αδέσποτο - Αναζητείται ο δράστης
  Πριν δύο εβδομάδες το Σωματείο Κερατέας ''Προκρίς' είχε χάσει τη Καλτσούλα και κατά άλλους Ζήνα. Η Καλτσούλα - Ζήνα είναι ενάμιση ετών περίπου, στειρωμένη και εμβολιασμένη από το Σωματείο.
  Το σκυλί εμφανίστηκε χθες σε άθλια κατάσταση να σέρνει μια αλυσίδα 2 μέτρων, φοβερά φοβισμένη, υποσιτισμένη και δυστυχώς κακοποιημένη σε άθλια μορφή. Φέρει τραύματα παντού σε όλο της το κορμάκι. Έχει τρύπες διάσπαρτες στο σώμα της!
  Όποιος την είχε πάρει την έδεσε με το ζόρι..Ένα σκυλί που έμαθε να ζει ελεύθερο! Όταν τη βρήκαμε είχε ακόμα το περιλαίμιο και τη ταυτότητα του Σωματείου!
  Σήμερα θα έχουμε τη διάγνωση του κτηνιάτρου για το τι ακριβώς τραύματα είναι αυτά και από τι προήρθαν! Παρόλο που κακοποιήθηκε τρομερά, η μικρή κουνάει ακόμα την ουρά της όταν μας βλέπει και κλαίει ασταμάτητα!
  Έγιναν μηνύσεις κατα αγνώστων κι έχουμε κι ενα σημαντικό στοιχείο. Παρακαλούμε όποιος ξέρει κάτι ή είδε κάτι για το ποιος μπορεί να την πήρε ας μας δώσει τη πληροφορία έστω και ανώνυμα! Στη περιοχή μας κυκλοφορούν ελεύθερα τέρατα - δολοφόνοι!
  Τηλεφ. 6974521052

  Τελευταία Ενημέρωση:

  Η Καλτσούλα - Ζήνα σήμερα μεταφέρθηκε από το Φιλοζωικό σωματείο Κερατέα ''Προκρίς'' στη Φιλοζωική Εταιρεία Κορωπίου. Η διάγνωση με λίγα λόγια είναι η εξής: 
  η σκυλίτσα κακοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό. Τα τραύματά της είναι από χημικό οξύ που της ρίξανε. Στο σώμα της φέρει σημάδια από σβησίματα τσιγάρων και ιδιαίτερα στα πόδια της και στο στόμα της! Τα πίσω πόδια έχουν σημάδια από κοψίματα από σύρμα που ήταν δεμένα! Η μικρή κατάφερε να ελευθερωθεί από το δεσμώτη της... Από αυτόν που σημάδεψε το κορμί της και που ευχόμαστε να μην σημάδεψε και τη ψυχή της!
  Παρακαλούμε όποιον είδε κάτι ή άκουσε κάτι, αν παρακολούθησε από που γύρισε το σκυλί με την αλυσίδα που έσερνε, ας μας στείλει έστω ένα μήνυμα, ή ένα ανώνυμο τηλέφωνο! Πρέπει αυτός ο ψυχοπαθής κακοποιός-σαδιστής ή όπως αλλιώς λέγεται να βρεθεί! Κινδυνεύουν κι άλλα αδέσποτα ζώα! Βοηθήστε μας! Η Καλτσούλα - Ζήνα σας το ζητάει χάρη! Εκείνη ήταν δυνατή, είχε ψυχή και τα κατάφερε να ελευθερωθεί και να το σκάσει και να γυρίσει σε μας στην σιγουριά και στη ασφάλειά της! Κάποιο άλλο όμως σκυλάκι θα μείνει εκεί για πάντα και θα αφήσει τη τελευταία του πνοή, από τoυς βασανισμούς και τη κακοποίηση που θα του γίνει!
  Τηλεφ. 6974521052
  Πηγή: dogw0rld.blogspot.gr


  Item Reviewed: Κερατέα: Κακοποίησαν φρικτά αδέσποτο - Αναζητείται ο δράστης Rating: 5 Reviewed By: forkeratea