• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Σεπτεμβρίου 28, 2012

  Το άγνωστο business plan του Λαυρίου, μαγνήτης για επενδυτές  Στην σκιά των μεγάλων ιδιωτικοποιήσεων Λιμένων όπως του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε εξέλιξη ένα άγνωστο business plan-μαγνήτης για επενδυτές που κοιτάζουν τις παραχωρήσεις των ελληνικών λιμανιών.

  Πρόκειται για την επιτυχή προσπάθεια του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου Α.Ε. να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της με προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων, επιβατικής κίνησης, και σκαφών αναψυχής.
  Το Λαύριο διαθέτει μεταξύ των ανταγωνιστικών του πλεονεκτημάτων την εξέχουσα γεωφυσική και στρατηγική θέση ενώ λόγω εγγύτητας έχει συμπληρωματικό ρόλο προς τον λιμένα του Πειραιά.

  Η εταιρεία που ελέγχεται από το ΤΑΙΠΕΔ, διαθέτει σημαντικό περιθώριο ανάπτυξης κάτι που επιβεβαιώνεται από την εκκίνηση οψίμως δρομολογίων κρουαζιέρας με home port το Λαύριο την ανάπτυξη του ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής αλλά και το ενδιαφέρον επιχειρήσεων για εκμίσθωση καταστημάτων μετά την παραλαβή χρήσης ενός υπερσύγχρονου επιβατικού σταθμού.

  Διαβάστε αυτό το Σάββατο στην εφημερίδα «Κεφάλαιο» ποιοι προχωρούν ήδη την περεταίρω συνεργασία τους με το λιμάνι, το διεθνές και εγχώριο επιχειρηματικό ενδιαφέρον και ποιες μεγάλες επενδύσεις δρομολογούντα μετατρέποντας μια ξεχασμένη και υποβαθμισμένη κάποτε κωμόπολη της Αττικής σε πόλο έλξης για mega yacht.


  Πηγή:www.capital.gr


  Item Reviewed: Το άγνωστο business plan του Λαυρίου, μαγνήτης για επενδυτές Rating: 5 Reviewed By: forkeratea