• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Νοεμβρίου 23, 2012

  Αστυνομικός έκλεψε πορτοφόλι νεκρού από τροχαίο στην Κερατέα και έκανε ανάληψη χρημάτων μέσω ΑΤΜ
  Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για 37χρονο αστυνομικό - Πήγε σε τροχαίο δυστύχημα και αφού άρπαξε το πορτοφόλι του θύματος πήγε κατευθείαν σε ΑΤΜ...


  Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το ιστορικό του απότακτου αστυνομικού ο οποίος συνελήφθη προ ημερών και κατηγορείται για απάτες σε βάρος αγροτών στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο λόγος που ο αστυνομικός εκδιώχτηκε από το Σώμα ήταν ο εξής: Το καλοκαίρι του 2010, εξακολουθούσε να υπηρετεί με διάθεση σε τμήμα της Κερατέας, όταν επιλήφθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο σκυλευτής ψυχών, αφαίρεσε από νεκρό επιβάτη το πορτοφόλι με όσα χρήματα είχε μέσα.


  Δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά έκανε αναλήψεις χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό από ΑΤΜ, καθώς το θύμα είχε γραμμένο το ΡΙΝ της κάρτας σε σημείωμα μέσα στο πορτοφόλι.


  Ο 37χρονος από τις αρχές του 2012 άρχισε να εμφανίζεται σε αγρότες και κτηνοτρόφους της Αιτωλοακαρνανίας, κυρίως στις περιοχές του Μύτικα και του Αστακού και δηλώνοντας ως επαγγελματική ιδιότητα αυτή του υπαλλήλου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τους απέσπασε χρηματικά ποσά που κυμαίνονταν από 2000€ – 5000€.


  Τους έπειθε ότι θα καταφέρει να μεσολαβήσει με στόχο την ένταξή τους σε χρηματοδοτικά και επενδυτικά προγράμματα του υπουργείου. Μάλιστα τους έλεγε ότι από αυτά τα προγράμματα θα προκύψουν και επιδοτήσεις.


  http://www.newsit.gr/


  Item Reviewed: Αστυνομικός έκλεψε πορτοφόλι νεκρού από τροχαίο στην Κερατέα και έκανε ανάληψη χρημάτων μέσω ΑΤΜ Rating: 5 Reviewed By: forkeratea