• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Δεκεμβρίου 18, 2012

  Απαράδεκτοι ισχυρισμοί ακροδεξιών κύκλων της Τουρκίας περί εκπαίδευσης τρομοκρατών της DHKP-C στο Λαύριο  Απαράδεκτους ισχυρισμούς από την ακροδεξιά εφημερίδα Bugün η οποία με τίτλο «η συμφωνία προδοσίας του Λαυρίου» ισχυρίζεται πως η οργάνωση DHKP-C «έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες!» 


  Η τουρκική εφημερίδα ισχυρίζεται πως «η συμφωνία προβλέπει την εκπαίδευση των μελών της οργάνωσης στο κέντρο εκπαίδευσης στο Λαύριο. Στο πρωτόκολλο αναφέρεται ρητά πως τα χτυπήματα της οργάνωσης θα γίνονται μόνο στην Τουρκία»

  Τώρα που βρήκε η εφημερίδα τέτοια συμφωνία , πως εμπλέκονται οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες δεν γράφεται τίποτα αναλυτικό. Ούτε παρουσιάζεται κάποιο ντοκουμέντο. Απλή ισχυρισμοί των ακροδεξιών κύκλων της Τουρκίας.

  Η Bugün δεν σταματά στους ισχυρισμούς της και γράφει πως ο τελευταίος ηγέτης του DHKP-C Φεβζί Τεκίν είχε διασυνδέσεις με την παραστρατιωτική οργάνωση Εργκενεκόν.

  Οι διαρροές περί Λαυρίου - που δεν συνοδεύονται από κανένα στοιχείο ούτε αποδίδονται σε κάποιον επίσημο - έχουν βρει έδαφος σε σειρά εφημερίδων την τελευταία εβδομάδα.

  Διαβάστε σχετικά

  Εκπαιδεύονται "τρομοκράτες" στο Λαύριο... επιμένουν οι Τούρκοι!

  Νέοι ψευδείς ισχυρισμοί Τουρκικών υπηρεσιών και ΜΜΕ ότι γυναίκα - βομβιστής που σκότωσε αστυνομικό   στην Πόλη είχε εκπαιδευτεί στο Λαύρι......
   

  Πηγή ενημέρωσης:  Item Reviewed: Απαράδεκτοι ισχυρισμοί ακροδεξιών κύκλων της Τουρκίας περί εκπαίδευσης τρομοκρατών της DHKP-C στο Λαύριο Rating: 5 Reviewed By: forkeratea