• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Δεκεμβρίου 20, 2012

  Περιφερειακό Τουρνουά mini Basket Ανατολικής Αττικής στην Κερατέα


  https://docs.google.com/


  ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ BASKET ΑΓΟΡΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

  ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

  Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν 8 ομάδες, με αθλητές γεννημένους 2000-2001 και μεταγενέστερους .Οι ομάδες θα συναντηθούν μεταξύ τους σε 2 γύρους, δηλαδή το κάθε Σωματείο θα δώσει 14 συνολικά αγώνες ,7 εντός έδρας και 7 εκτός .

  Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Σάββατο και Κυριακή ανάλογα με την  ώρα που η γηπεδούχος ομάδα έχει γήπεδο στην διάθεση της.

  Η έναρξη του τουρνουά θα είναι Σάββατο 19/01/2013 ή Κυριακή 20/01/2013 και η ολοκλήρωση του θα είναι 28/04/2013.


  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

  Στο τουρνουά δικαιούνται να λαμβάνουν μέρος αθλητές που έχουν δελτίο σφραγισμένο από Ιατρό ή πιστοποιητικό γεννήσεως με φωτογραφία και χαρτί Ιατρού.

  ΜΠΑΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ

  Για τις ανάγκες του τουρνουά θα χρησιμοποιηθεί μπάλα της MOLTEN No 7.

  ΔΙΑΤΗΣΙΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

  Οι αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν με έναν (1) κριτή και έναν (1) διαιτητή.

  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

  Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά είναι υποχρεωμένες να συμμετέχουν με 10 αθλητές κατ’  ελάχιστο και όχι περισσότερο απο20.

   Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης από ομάδα του ελάχιστου αριθμού αθλητών σε κάποιο αγώνα, η ομάδα μηδενίζεται και ο αγώνας κατοχυρώνεται υπέρ της αντιπάλου. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά προκειμένου να μην εισπράξουν οι αθλητές και των 2 ομάδων, το κόστος από τυχούσα παράλειψη κάποιων παραγόντων.

  ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

  Οι αγώνες του τουρνουά θα διαρκέσουν συνολικά 40λεπτά ,καθαρό χρόνο, δηλαδή τέσσερα (4)  10λεπτα.Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να χρησιμοποιήσουν κάθε αθλητή για τουλάχιστον ένα(1) 5λεπτο.Συγκεκριμένα τον αγώνα θα ξεκινούν 5 αθλητές οι οποίοι και θα αντικατασταθούν από άλλους 5, με την συμπλήρωση του 5λεπτου. Απαγορεύονται οι αλλαγές(εκτός της περίπτωσης τραυματισμού) έως ότου χρησιμοποιηθούν όλοι οι αθλητές της ομάδας. Ο προπονητής της κάθε ομάδας δικαιούται καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, 4 ταιμ-αουτ. Σε περίπτωση παράτασης, αυτή θα έχει διάρκεια 5λεπτά και ενός ταιμ-άουτ. Απαγορεύεται ρητά στις ομάδες να παίζουν οιασδήποτε μορφής άμυνα ζώνης και press(zone press,man to man press) , διότι θα  τιμωρείται από τον διαιτητή του αγώνα με τεχνική ποινή ο προπονητής της υπαίτιας ομάδας. Επιτρέπεται μόνο προσωπική άμυνα man to man στο μισό γήπεδο χωρίς παγίδες.

  ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

  Το γηπεδούχο σωματείο οφείλει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παρουσία γιατρού.
  Τα σωματεία είναι υποχρεωμένα να διαφυλάξουν το κύρος του τουρνουά σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς πρωταθλημάτων.

  ΓΕΝΙΚΑ

  Για κάθε θέμα που θα προκύψει κατά την διεξαγωγή του τουρνουά καθώς επίσης και για την έγκαιρη ενημέρωση των αποτελεσμάτων του κάθε αγώνα της γηπεδούχου ομάδας θα απευθύνεστε στον
   Κο Παπαγιάννη  Κώστα,τηλ:6976656267, mail : kerateaac@gmail.com  ,  και
  Κο Σωτηριάδη Σάκη         τηλ:6936818178.  Item Reviewed: Περιφερειακό Τουρνουά mini Basket Ανατολικής Αττικής στην Κερατέα Rating: 5 Reviewed By: administrator