• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιανουαρίου 30, 2013

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ
  Η κυβέρνηση συνεχίζοντας την πρακτική «Νόμος και τάξη» προσπαθεί να τρομοκρατήσει τον λαό με την βία και τον τραμπουκισμό των ματ και των ασφαλιτών. Έτσι σήμερα το πρωί σε μια παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας των συνδικάτων για τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε εχθές ο  Υπουργός, ότι το ασφαλιστικό δημιουργήθηκε πάνω σε πελατειακές σχέσεις, εισέβαλαν τα ΜΑΤ στο Υπουργείο και συνέλαβαν τους συνάδελφους και τους οδήγησαν στην ΓΑΔΑ. Μπροστά από το Υπουργείο μαζεύτηκαν πλήθος εργατόκοσμου που απαίτησε να αφεθούν ελεύθεροι οι συνδικαλιστές. Τα ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση  δακρυγόνων και χτύπησαν τους διαδηλωτές.

  Το αστικό κράτος προσπαθώντας να δείξει πυγμή και αποφασιστικότητα  στην συντριβή των δικαιωμάτων του λαού χρησιμοποιεί την βία και την καταστολή, ταυτόχρονα όμως δεν μπορούν  να κρύψουν τον φόβο τους μπροστά στην οργή του λαού και στην οργάνωσή του. Ξέρουν ότι πλησιάζει η ώρα που ο λαός θα γκρεμίσει τον φόβο την τρομοκρατία και τις αυταπάτες και θα στείλει εκεί που πρέπει μνημόνια και αφεντικά.

  Δεν φτάνει που προκλητικά ο Υπουργούς δεν δέχεται κανέναν να συνομιλήσει, δεν φτάνει που έβαλαν τα ΜΑΤ στο Υπουργείο, δεν φτάνει που έχει ληστέψει το εισόδημα των εργατών, βγαίνει προκλητικά και δηλώνει ότι τραυματίζεται η δημοκρατία... Απάντηση στην ΑΠΕΡΓΙΑ    Να αφεθούν ελεύθεροι τώρα οι συνδικαλιστές . Τα ταμεία χτίστηκαν στων εργατών τις πλάτες δεν είναι για ξεπούλημα στους κεφαλαιοκράτες.

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ                                      ΛΑΥΡΙΟ
  30-1-2013


  ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
  ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
  Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328
  Mail: eklgr@otenet.gr , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com
  ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ


  Item Reviewed: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ Rating: 5 Reviewed By: administrator