• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Φεβρουαρίου 20, 2013

  Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο γραμματέας του από μέλη της Χ.Α.  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

  Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής, καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε ο γραμματέας μας Ζαμπέλης Δημήτρης από μέλη της Χρυσής Αυγής στην Παλαιά Φώκαια. Ο συνάδελφος χτυπήθηκε από τους φασίστες γιατί άκουγε στο αυτοκίνητό του εργατικά τραγούδια!!


  Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον πρωτοπόρο εργαζόμενο συνάδελφο που αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματα της τάξης μας .

  Οι μάσκες έπεσαν, οι χρυσαυγίτες δείχνουν καθαρά ποιος είναι ο πραγματικός τους ρόλος, το κτύπημα του εργατικού λαϊκού κινήματος, η τρομοκράτηση των εργαζομένων και η επιβολή μεσαίωνα στα εργατικά δικαιώματα. Είναι παιδιά του συστήματος και λειτουργούν για συμφέρον των αφεντικών τους.

  Καλούμε όλο τον λαό να τους απομονώσει και να τους καταδικάσει. Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον.

  Το οργανωμένο εργατικό κίνημα δεν τρομοκρατείται, η προσπάθεια από την μια του αυταρχισμού της κυβέρνησης με το δόγμα «Νόμος και τάξη» και από την άλλη η τρομοκράτηση όσων πάνε να σηκώσουν κεφάλι από τους φασίστες δεν θα περάσει. Απάντηση είναι η ταξική οργανωμένη πάλη των εργατών που θα τσακίσει την εκμετάλλευση, την βία και καταστολή κυβέρνησης και φασιστών.   


  ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

  Λαύριο 20-2-2013  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
  Τηλ. 2292025328 κιν. 6977781657
  ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
  ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ


  Item Reviewed: Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο γραμματέας του από μέλη της Χ.Α. Rating: 5 Reviewed By: forkeratea