• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαρτίου 26, 2013

  Εκδήλωση Αρβανίτικου Πολιτισμού 31 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2013 στα Καλύβια  Την Κυριακή 31 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Σαρωνικού σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων και τον Αρβανίτικο Σύνδεσμο Ελλάδας εκδηλώσεις για τον Αρβανίτικο Πολιτισμό.


  Την Κυρικαή 31/3 στις 19:00 θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού στα Καλύβια μία σειρά από ομιλίες με ομιλητές τον Γιάννη Πρόφη (συγγραφέα - λαογράφο), Χρήστο Παπαχρήστο (αρχιτέκτονα), Γεώργιο Γέρου (πρόεδρο του Αρβανίτικου Συνδέσμου) και τον Πέτρο Φιλίππου (δήμαρχο Σαρωνικού). Τις ομιλίες θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από το τμήμα Ελληνικών Χορών Καλυβίων του Δήμου Σαρωνικού υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Κοντογιάννη και από την Παραδοσιακή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Κώστα Σιδέρη.

  Παράλληλα με την έναρξη της εκδήλωσης και μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίουθα πραγματοποιείται στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης έκθεση βιβλίου με θέμα τους Αρβανίτες και τον Αρβανίτικο Πολιτισμό.

  Item Reviewed: Εκδήλωση Αρβανίτικου Πολιτισμού 31 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2013 στα Καλύβια Rating: 5 Reviewed By: administrator