• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαρτίου 10, 2013

  Ολυμπιακός Λαυρίου: Διευκρινίσεις από Τσίκλο!  Αρκετά νωρίτερα από το προγραμματισμένο -και όχι εντός αγωνιστικού χώρου- ξεκίνησε η... μάχη του Ολυμπιακού Λαυρίου με τον Ιωνικό! Η αρχή έγινε με τον ισχυρισμό του Μιχάλη Τσίκλου για απειλητικά τηλεφωνήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με τον 'ισχυρό' άνδρα του 'ερυθρόλευκου' συλλόγου να ενημερώνει σχετικά τον πρόεδρο των 'Rangers', Στέλιο Παλαιοχωρίτη.

  Η συνέχεια δόθηκε από τον Ιωνικό, ο οποίος εξέδωσε δριμύτατη ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει πως δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί με 'γελοιότητες', υπογραμμίζοντας πως όλα αυτά έχουν ως στόχο ''την παρουσία αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων και τη δημιουργία κλίματος εναντίον των φιλάθλων του Ιωνικού''.

  Μετά τη δημοσίευση της ανακοίνωσης, ο Μιχάλης Τσίκλος προέβη στις απαραίτητες επεξηγήσεις προς αποφυγή τυχόν παρεξήγησης.

  ''Τηλεφώνησα στον κ. Παλαιοχωρίτη για να τον ενημερώσω σχετικά με κάποια τηλεφωνήματα που δέχθηκα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρώ πως τα τηλεφωνήματα έγιναν από ανθρώπους του Ιωνικού'' τόνισε αρχικά ο χρηματοδότης του Ολυμπιακού Λαυρίου, για να σημπληρώσει: ''Ήθελα να ενημερώσω τον πρόεδρο του αντίπαλού μας, όπως θα έκανε ο καθένας που θα βρισκόταν στη θέση μου! Μάλιστα, τη μία φορά σήκωσε το τηλέφωνο η κόρη μου, η οποία έπεσε θύμα ύβρεων''.


  ''ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ''

  Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως πλήθος φιλάθλων του Ιωνικού θα δώσουν βροντερό 'παρών' αύριο το μεσημέρι στο Λαύριο, με τον Μιχάλη Τσίκλο να σχολιάζει: ''Ο Ολυμπιακός Λαυρίου θα παράσχει άψογη φιλοξενία, όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια, με οποιονδήποτε αντίπαλο. Μακάρι να έρθουν πολλοί φίλοι του Ιωνικού''!

  Στον επίλογό του, ο διοικητικός παράγοντας του σωματείου της Ανατολικής Αττικής έσπευσε να θυμίσει σε όλους ότι κατά τη διάρκεια της πολυετούς ενασχόλησής του με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό Λαυρίου έχει δώσει πολλάκις τα διαπιστευτήριά του: ''Είμαι πρόεδρος του Ολυμπιακού Λαυρίου τα τελευταία 14 χρόνια και δεν έχω δημιουργήσει ποτέ θέμα! Στο Λαύριο είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε η φιλοξενία είναι εξίσου καλή. Δεν είμαι άνθρωπος που θα σκηνοθετήσει καταστάσεις για να επωφεληθεί. Σεβόμαστε τον Ιωνικό γιατί είναι μία ιστορική ομάδα, όμως δεν τον φοβόμαστε''.

  Πηγή: periferiako.com


  Item Reviewed: Ολυμπιακός Λαυρίου: Διευκρινίσεις από Τσίκλο! Rating: 5 Reviewed By: forkeratea