• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Απριλίου 22, 2013

  ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


  forkeratea

  22 Απριλίου 2013


  Εν μέσω της δυσχερούς οικονομικής  κρίσης που διανύουμε και η οποία έχει πλήξει μεγάλη μερίδα των κατοίκων του Δήμου μας και επειδή είμαστε κοντά στη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης, ας προσπαθήσουμε όλοι στο  μέτρο του δυνατού να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες επιβίωσης.
  Ο Δήμος λοιπόν μας με πρωτοβουλία του Νομικού προσώπου «Κέφαλος», συγκεντρώνει τρόφιμα  (στο ΚΑΠΗ και στον Παιδικό Σταθμό Λαυρίου), αλλά και στην Κερατέα.Την όλη προσπάθεια έχουν αναλάβει τα παιδιά της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

  Αξίζει λοιπόν τον κόπο να υποστηρίξουμε και εμείς αυτή την πρωτοβουλία, προσφέροντας τρόφιμα από το υστέρημά μας  και βοηθώντας κατ΄αυτό τον τρόπο την όλη προσπάθεια.
  Άλλωστε η αγάπη, η αλληλεγγύη και η βοήθεια προς τους συνανθρώπους  μας  είναι αναγκαία  αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας.

  Με  εκτίμηση,
  Γιάννης Ξεφτέρης
  Δημοτικός Σύμβουλος


  Διαβάστε σχετικά:

  Συλλογή τροφίμων για άπορους εν όψει του Πάσχα από το Ν.Π.Δ.Δ. “ΚΕΦΑΛΟΣ”

  Ανακοίνωση  Με σύνθημα “Η δύναμη της καρδιάς μας νικάει τη φτώχια “ Το Ν.Π.Δ.Δ “ΚΕΦΑΛΟΣ” του δήμου Λαυρεωτικής καλεί όλους τους δημότες να στηρίξουν την προσπάθεια του,για τη συγκέντρωση δέκα βασικών ειδών διατροφής,που θα διατεθούν στους άπορους συμπολίτες μας εν όψει των αγίων ημερών......
     Item Reviewed: ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Rating: 5 Reviewed By: forkeratea