• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Απριλίου 25, 2013

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Κερατέα, 25/04/2013


  Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής, κρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής (Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτη/κης), ως οριστικός επιλέξιμος φορέας εκπροσώπησης του προγράμματος «ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΤΟΥΣ 2013 ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ» .

  Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων μαζί με τα δικαιολογητικά , θα υποβάλλονται από τις 29 Απριλίου 2013 έως τις 31 Μαΐου 2013. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται ανά δημοτική ενότητα. 

  Για τη Δημοτική Ενότητα Λαυρίου και την Τοπική Κοινότητα Αγίου Κων/νου οι αιτήσεις (με τα δικαιολογητικά) θα υποβάλλονται στο Λαύριο και συγκεκριμένα στο κτίριο του ΕΚΑΒ (Αθηνάς 29) στον αρμόδιο υπάλληλο κ. Κωνσταντίνο Γεώργιζα

  Για τη Δημοτική Ενότητα Κερατέας  οι αιτήσεις (με τα δικαιολογητικά) θα υποβάλλονται στη Κερατέα στο πρώην δημαρχιακό κατάστημα επί της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου αρ. 37 στην αρμόδια υπάλληλο κα Ειρήνη Αγγελή ή στο νέο κτίριο του Κ.Α.Π.Η. Κερατέας επί της οδού Ευεργέτου Κ. Πρίφτη στην αρμόδια υπάλληλο κα. Χριστίνα Τσοχαλή.


  ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΑ 279/23460 (ΦΕΚ 414/Β/22-2-2013)


  1. Για το άπορο άτομο, το ατομικό εισόδημα θα πρέπει να ανέρχεται μέχρι και 7.200 ευρώ.

  2. Για την άπορη οικογένεια , το οικογενειακό εισόδημα, ως ακολούθως:
  Ι. Για οικογένεια με 2μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος ή αιτών/ούσα και ένα προστατευόμενο μέλος): μέχρι και 10.700 ευρώ.

  ΙΙ. Για οικογένεια με 3μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος μ’ ένα προστατευμένο μέλος ή αιτών/ούσα και δύο προστατευόμενα μέλη): μέχρι και 11.520 ευρώ.

  ΙΙΙ. Για οικογένεια με 4μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος με δύο προστατευμένο μέλη ή αιτών/ούσα και τρία προστατευόμενα μέλη): μέχρι και 14.400 ευρώ.

  IV. Για οικογένεια με 5μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος με τρία προστατευμένο μέλος ή αιτών/ούσα και τέσσερα προστατευόμενα μέλη): μέχρι και 17.280 ευρώ.

  V. Για κάθε προστατευόμενο μέλος, πέραν των 3, το εισόδημα προσαυξάνεται κατά 2.880 ευρώ.

      Στην περίπτωση απόρου ατόμου, που έχει αναπηρία 67% και άνω, το εισοδηματικό κριτήριο προσαυξάνεται κατά 3.600 ευρώ. Σε περίπτωση άπορης οικογένειας, με ένα ή περισσότερα μέλη, που παρουσιάζουν αναπηρία 67% και άνω, το εισοδηματικό κριτήριο, προσαυξάνεται άπαξ κατά το ίδιο ποσό.

  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:   Α)    ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ, Β) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (επικυρωμένο) και Γ) ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ  (επικυρωμένο) Δ) ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (υποβάλλεται σε περίπτωση αναπηρίας).
  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ


  ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΡΙΦΤΗ
                  
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Κερατέα, 25/04/2013
     ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
     ΝΠΔΔ «ΚΕΦΑΛΟΣ»                                                      Αρ. πρωτ/λου: 374
  ΔΗΜΟΣ   ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
  -----------------------------
  ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
  ------------------------------
  ΔΙΕΥΘ: Λ. ΑΘΗΝΩΝ-                        ΣΟΥΝΙΟΥ 37 τ.κ. 19001                                                                 
  ΑΡΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: Ε. Αγγελή           
  ΤΗΛ: 2299320235
  FAX: 2299049414
  e-mail:kefalos.lav@gmail.com


  Item Reviewed: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ Rating: 5 Reviewed By: forkeratea