• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Απριλίου 08, 2013

  Μια απάντηση σε πρόσφατο, για τη Λαυρεωτική, άρθρο του Πάσχου Μανδραβέλη, από αναγνώστη


  Ο Πάσχων, του Πάσχοντος, ω Πάσχε


  Ασθένεια: Κερατοφοβία-Κερατοπληξία. Κάτι σαν μαλάκυνση εγκεφάλου ένα πράμα. Τα συμπτώματα της ασθένειας είναι να κοιμάσαι και να ξυπνάς με τη φαγούρα της Κερατέας μέσα στο μυαλό – δεν είναι και λίγο πράγμα. 


  Συχνή δε, είναι και η ενσυνείδητη πλήρης σύγχυση γεγονότων και καταστάσεων, η πλοκή ασύνδετων θεμάτων σε συνονθύλευμα συγγραφικών λιβελογραφημάτων, η κατά βούληση επιλεκτική παράλειψη πληροφοριών προς ανατροφοδότηση της Κερατοφοβίας, η περιοδική και κατά παραγγελία δημιουργία κλίματος και εντυπώσεων με μανδύα ορθολογισμού, η ενσάρκωση ρόλου προπομπού σε αλλότρια σχέδια, η μεροληπτική ψυχωτική αρνητική αντίθεση και προκατάληψη σε οτιδήποτε έχει σχέση με λέξεις που ξεκινούν από «Κερα» και ειδικότερα εάν τελειώνουν σε «τεα» και η χωρίς κανένα ενδοιασμό παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης του ιδιωτικού συμφέροντος σε αντιδιαστολή με εκείνο της κοινωνίας και της πλειοψηφίας. 


  Κύρια αιτία εμφάνισης της νόσου θεωρείται η βιωματική αντίληψη μιας αντεστραμμένης λαϊκής παροιμίας: «τη δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς». Ωιμέ δύστυχε Πάσχοντα!

  Α, να μην ξεχάσω. Και ένα σχόλιο για το δημοσίευμά σας στο forkeratea: Σιγά μην τσιμπήσουμε και μπούμε σε λογική αντιπαράθεσης με τον συντάκτη του άρθρου της Καθημερινής. Παρόλο που έχουμε δικαίωμα να ζητήσουμε από την εφημερίδα τη δημοσίευση της άποψής μας για την παραπληροφόρηση και τις φαντασιώσεις του συντάκτη. Πρώτη φορά το κάνει; Δεν θα πέσουμε σ’ αυτό το επίπεδο. 

  Η ψήφος εμπιστοσύνης μας είναι δεδηλωμένη προς τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της Λαυρεωτικής, τα οποία, δόξα τω Θεώ, και επίπεδο έχουν και βήμα για ελεύθερη δημόσια κατάθεση απόψεων προσφέρουν. Κλείνοντας, δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό για μια προτροπή προς τους αρχισυντάκτες της Καθημερινής: 

  Καλές είναι οι γελοιογραφίες – με την κυριολεξία της λέξης – αλλά έχουν αυξηθεί πολύ ως ποσοστό στο σύνολο της ύλης σας, δεν νομίζετε;

  Μετά τιμής,

  Μανιώτης Γιώργος
  Διπλ. Ηλεκτρολόγος μηχανικός
  Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίας Μαρίνας
  Κινητό: +30 694 4300281  Διαβάστε σχετικά:

  Η κατά Πάσχο Μανδραβέλη... αυθαίρετη Λαυρεωτική!


  «Ολοι γνωρίσαμε την ορεινή Κερατέα, όπου βρίσκεται το άγνωστο μέχρι πρότινος Οβριόκαστρο. Εκεί, στις αυθαιρετοχτισμένες πλαγιές, δόθηκαν μεγάλες μάχες με μολότοφ, δολιοφθορές μηχανημάτων, απόπειρα δολοφονίας μιας τετραμελούς οικογένειας κ.λπ., στο πλαίσιο βέβαια του «αντικαπιταλιστικού αγώνα».......


  Item Reviewed: Μια απάντηση σε πρόσφατο, για τη Λαυρεωτική, άρθρο του Πάσχου Μανδραβέλη, από αναγνώστη Rating: 5 Reviewed By: forkeratea