• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαΐου 23, 2013

  Το παρασκήνιο της ήττας Χριστοφάκη στην κόντρα με Ψυχογιού!  Μονοπώλησε για πολύ καιρό την επικαιρότητα η κόντρα των δύο κυριών την οποία πυροδότησε η αγωγή της Χριστίνας Χριστοφάκη κατά της Ελευθερίας Ψυχογιού επειδή η τελευταία την αποκάλεσε... κυρία Παγκάλου.
  Και τελικά το πρωί της Πέμπτης όλα τελείωσαν σχετικά αθόρυβα με τη δήλωση του συνηγόρου της κ. Χριστοφάκη ότι αποσύρει την αγωγή!


  Πολύς θόρυβος για το τίποτα δηλαδή αλλά και πλήθος ερωτημάτων για την ιστορία που ταλάνισε την επικαιρότητα αλλά και την κοινή γνώμη της περιοχής μας και όχι μόνο.
  Βέβαια αν κάποιος παρατηρούσε εξ αρχής το θέμα θα μπορούσε να προεξοφλήσει το τέλος του.

  Στις 8 Μαρτίου 2012 η Χριστίνα Χριστοφάκη – η οποία λογικά θα επιδίωκε με κάθε τρόπο την εκδίκαση της αγωγής της αφού αυτή την είχε καταθέσει – ζήτησε αναβολή.
  Ακολούθησε ο ορισμός της εκδίκασης στις 7 Μαρτίου 2013, κάτι που ποτέ δεν έγινε λόγω παρέλευσης του ωραρίου των διοικητικών υπαλλήλων.

  Έτσι η Πέμπτη 23 Μαΐου, έμοιαζε με την τελική φάση της «μάχης» Χριστοφάκη – Ψυχογιού.
  Και εδώ ακριβώς η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σαρωνικού εξέπληξε τους πάντες αποσύροντας – διά του συνηγόρου της – την αγωγή.

  Με μια διευκρίνιση βέβαια: Την απέσυρε, δεν την κατάργησε! Με άλλα λόγια δηλαδή, αν επιθυμεί κάποια στιγμή – για τους δικούς της λόγους – μπορεί να την επαναφέρει!

  Είναι σαφές πάντως ότι η κ. Χριστοφάκη έχασε σε όλα τα επίπεδα. Νομικά σαφώς δεν δικαιώθηκε για το... κακό που της έκανε η κ. Ψυχογιού.

  Ηθικά επίσης δεν δικαιώθηκε αφού η κ. Ψυχογιού δεν έκανε πίσω ούτε στο ελάχιστο και ζήτησε να δικαστεί!

  Η δήλωση Ψυχογιού
  Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος για τον οποίο η κ. Ψυχογιού δήλωσε στο notioanatolika.gr:
  «Προφανώς για να μη θέλει η κ. Χριστοφάκη να εκδικαστεί η αγωγή που κατέθεσε εναντίον μου, καταλαβαίνει ότι δεν είχα καμία διάθεση να θίξω την τιμή και την υπόληψή της.

  Ίσως να κατάλαβε ότι με τον τρόπο που είχε συνταχθεί η αγωγή, η μοναδική τιμή και υπόληψη που θίγεται είναι του κ. πάγκαλου αλλά αυτό δεν με αφορά.

  Η δίκη σε βάρος μου είναι συνέχεια των δικών σε βάρος των αγωνιστών της Κερατέας.
  Δείχνει την εκδικητική μανία του καταρρέοντος πολιτικού κατεστημένου, που θέλει να εξοντώσει όποιον δεν του χαρίζεται και να πάρει τη ρεβάνς απέναντι στον αγώνα της Κερατέας, διότι δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο αγώνας αυτός ξεφτίλισε το πολιτικό κατεστημένο και έτρεψε σε φυγή τον μηχανισμό καταστολής του.

  Ας θυμηθούμε τα λόγια του Μάνου Χατζηδάκι: "Η ανοχή πολλαπλασιάζει τα ζώα στην πολιτική ζωή. Δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από το μυαλό μιας κότας!".

  Επειδή είδαν ότι είναι πολύ μικροί να μας αντιμετωπίσουν στον δρόμο, συνέχισαν τη μάχη ενάντια στον αγώνα της Κερατέας στα δικαστήρια. Ούτε κι εκεί θα τους φοβηθούμε και θα... κοτέψουμε»!

  Πηγή ενημέρωσης:

  Διαβάστε σχετικά:

  Κερατέα: Δύο νέες δίκες εναντίον συμπολιτών μας αυτή την εβδομάδα...

  Δύο ακόμα δίκες συμπολιτών μας έχουμε αυτή την εβδομάδα. Την Πέμπτη θα εκδικαστεί η αγωγή της κ. χριστοφάκη εναντίον της Ελευθερίας Ψυχογιού, διότι στην έκπόμπη Αλ Τσαντίρι την προσφώνησε με το επίθετο του συζύγου της (κυρία παγκάλου!!!) και την Παρασκευή ο τέως δήμαρχος Κερατέας κ. Ιατρού για την......
   
   
   

  Ελευθερία Ψυχογιού: Τι θα ήθελα να πω στη Χριστίνα Χριστοφάκη (Video)

  Για την Πέμπτη 23 Μαΐου αναβλήθηκε η εκδίκαση της αγωγής της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σαρωνικού και συζύγου του Θεόδωρου Πάγκαλου κατά της Ελευθερίας Ψυχογιο......
   
   

  Αλληλεγγύη στην αγωνίστρια Ελευθερία Ψυχογιού

  Στις αίθουσες των δικαστηρίων σέρνει την ερχόμενη Πέμπτη 7/3, η γυναίκα του Θ. Πάγκαλου, Χ. Χριστοφάκη, την αγωνίστρια Ελευθερία Ψυχογιού που συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Κερατέας ενάντια στην κατασκευή του ΧΥΤΑ στην περιοχή, το 2011. Παρότι έχουν περάσει δύο χρόνια, η Χ. Χριστοφάκη......
   
   

  Στα δικαστήρια σήμερα Χριστοφάκη και Ψυχογιού

    Η Χριστίνα Χριστοφάκη θεωρεί... ύβρι να την αποκαλούν «κυρία Παγκάλου» Στην αίθουσα του δικαστηρίου αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα η σκληρή διαμάχη που άρχισε τον περασμένο Απρίλιο μεταξύ της συζύγου του Θεόδωρου Παγκάλου, Χριστίνας Χριστοφάκη και των κατοίκων της Κερατέας,......
   
   

  Τη Πέμπτη 8 Μαρτίου (παγκόσμια μέρα της Γυναίκας) εκδικάζεται η αγωγή κατά της Ελευθερίας Ψυχογιού

   Τη Πέμπτη 8 Μαρτίου (παγκόσμια μέρα της Γυναίκας) στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων στο κτήριο 4, αίθουσα 1, θα εκδικαστεί η απαίτηση της συζύγου του ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ από την Ελευθερία Ψυχογιού ύψους 300.000 ευρώ. Όπως προκύπτει από την αγωγή που υπέβαλλε η κ. Χριστοφάκη κατά της Ελευθερίας Ψυχογιού......
   
   

  Η σύζυγος Πάγκαλου απαιτεί αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ

  Αγωγή κατά μιας κατοίκου της Κερατέας κατέθεσε η σύζυγος του Αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, κ. Χριστίνα Χριστοφάκη, για όσα είπε η κάτοικος σε πρόσφατη εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, ζητώντας μάλιστα από την ενάγουσα το ποσό των 300.000 ευρώ και την κράτησή της για 12 μήνες! Όπως προκύπτει......
   
   
   
   
   
   
   


  Item Reviewed: Το παρασκήνιο της ήττας Χριστοφάκη στην κόντρα με Ψυχογιού! Rating: 5 Reviewed By: forkeratea