• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαΐου 09, 2013

  “Αειφόρος Διαχείριση Απορριμμάτων” από το Columbia University, το WTERT- Greece και το AIT
  Το Earth Engineering Center (EEC) του Πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης, για δεύτερη χρονιά, σε συνεργασία με το WTERT-Ελλάδας /ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ και το AIT, διοργανώνουν στις  1 – 5 Ιουλίου, 2013, επιστημονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την Αειφόρο Διαχείριση Απορριμμάτων παρουσιάζοντας και διαδίδοντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες εστιάζοντας φέτος στηνΑνακύκλωση και τη Βιολογική Επεξεργασία Αποβλήτων.


  Ο Καθηγητής Νικόλαος Θέμελης, Διευθυντής του Κέντρου Μηχανικής Περιβάλλοντος και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Columbia,  ηγείται ομάδας ειδικών στον τομέα της διαχείρισης αποβλήτων από διακεκριμένους οργανισμούς και πανεπιστήμια από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Η διοργάνωση φέτος επικεντρώνεται στα Ελληνικά Δεδομένα της ΑνακύκλωσηςΒιολογικής και Μηχανικής Επεξεργασίας Αποβλήτων καθώς σχεδιάστηκε για τις ανάγκες κατάρτισης στελεχών  οργανισμών με δραστηριότητα στον τομέα του Περιβάλλοντος προσφέροντας λύσεις βάσει της σημερινής οικονομικής συγκυρίας.

  Το πενταήμερο πρόγραμμα εξετάζει τις νέες πρακτικές κι αξιολογεί τη Βιωσιμότητα & Περιβαλλοντικές Επιδράσεις  των:
   
  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ | ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ | ΜΗΧΑΝΙΚΗ- ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ | ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
  Το πρόγραμμα αποτελεί ευκαιρία για  την εκπαίδευση αιρετών, μηχανικών, επιστημόνων επαγγελματιών,  και ερευνητών και όσων εργάζονται στον τομέα του Περιβάλλοντος, τεχνικών έργων και υπηρεσιών σχεδιασμού και εκτέλεσης έργων αποβλήτων σε κυβερνητικούς και μη οργανισμούς, δημοτικές και άλλες επιχειρήσεις που σχεδιάζουν κι υλοποιούν έργα για την Διαχείριση των Αποβλήτων, όπως και για όσους συνεργάζονται με τους παραπάνω ή θέλουν να κατανοήσουν εποικοδομητικά τον κλάδο..

  Το πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα και Πιστοποίηση του Κέντρου Μηχανικής Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Columbia και η συμμετοχή σε αυτό αναγνωρίζεται σε μέχρι 24 Εκπαιδευτικές Μονάδες Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης από το  NYSED. Η πιστοποίηση δεν χορηγείται σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες δεν παρακολουθήσουν ικανοποιητικά το πρόγραμμα.

  Οι συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση των εργασιών του προγράμματος λαμβάνουν Πιστοποιητικό Επιτυχούς Συμμετοχής με βάσει τους όρους συμμετοχής  του NYSED, μέχρι 24 εκπαιδευτικές μονάδες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

  Ημερομηνίες: 1-5 Ιουλίου, 2013
  Πού: Εγκαταστάσεις AIT, Παιανία, Αττικής, www.ait.gr
  Εκπαιδευτικές Μονάδες: 24 Continuing Education Credits – NYSED - EEC
  Διάρκεια: 28 Εκπαιδευτικές Ώρες  Item Reviewed: “Αειφόρος Διαχείριση Απορριμμάτων” από το Columbia University, το WTERT- Greece και το AIT Rating: 5 Reviewed By: forkeratea