• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιουνίου 13, 2013

  Ψήφισμα Επιτροπής Αγώνα Κερατέας - Λαυρίου για το αιφνίδιο λουκέτο στην ΕΡΤ  Ψήφισμα Επιτροπής Αγώνα Κερατέας - Λαυρίου
   
  Το αιφνίδιο λουκέτο στην ΕΡΤ,


   που θέλει μουγκή τη δημόσια τηλεόραση για τρεις μήνες:


  • Μας αναγκάζει να στερηθούμε την όποια ακηδεμόνευτη αλήθεια και στερεί την ομογένεια απανταχού, από την επαφή της με την Ελλάδα.
  • Ρίχνει λάδι στη φωτιά των λαλίστατων ιδιωτικών καναλιών, να «τσιτσιρίσουν» μονοπωλιακά τα μυαλά των ανθρώπων.
  • Μπουκώνει τους καναλάρχες και με όσα αποτελούσαν δημόσια περιουσία (διαφημίσεις, αθλητικούς αγώνες, εκδηλώσεις κ.α.) που άνηκαν στην ΕΡΤ.
  • Προετοιμάζει το κατάλληλο φοβικό περιβάλλον, για να περάσουν όσα αντιλαϊκά μέτρα έχει προγραμματίσει η κυβέρνηση, καθώς και να χειραγωγηθούν οι επικείμενες αλλαγές.
  • Συνεχίζεται να απολύονται εργαζόμενοι, με φασιστικά τελεσίγραφα από την κυβέρνηση, που εθίζεται όλο και περισσότερο σε δικτατορικές συμπεριφορές. 
  Το να τολμήσει η κυβέρνηση να τα βάλει με την φωνή της Ελλάδας, δείχνει τον πανικό της απέναντι στην αλήθεια και τη βιασύνη της να ολοκληρώσει το ολοκαύτωμα της πατρίδας.


  Αναγνωρίζουμε ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό μας, για εξαγνισμό και ευχαριστούμε που μας σκέφτονται τόσο. Ας πάψουν να κουράζονται για μας. Μεγαλώσαμε μεγάλοι αδερφοί.
  Όλοι στην ΕΡΤ
  Αλληλεγγύη με δικαιοσύνη, σύνεση, θετικές δράσεις.

   Επιτροπή Αγώνα Κερατέας - Λαυρίου


  Item Reviewed: Ψήφισμα Επιτροπής Αγώνα Κερατέας - Λαυρίου για το αιφνίδιο λουκέτο στην ΕΡΤ Rating: 5 Reviewed By: Unknown