• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιουνίου 10, 2013

  Στο Σούνιο... οικογενειακώς. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά με τους γονείς τους  Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο, προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων και τις οικογένειές τους να συμμετέχουν στο οικογενειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η σημασία του Ακρωτηρίου του Σουνίου» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 και ώρες 11:00 – 13:00 από το Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο στο χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

  Το ακρωτήριο του Σουνίου, γνωστό στους περισσότερους από το ναό του Ποσειδώνα και το μύθο του Αιγέα, είχε στην αρχαιότητα στρατηγική σημασία για την περιοχή. Οι οικογένειες που θα συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποκαλύπτουν τη σημασία του, φτιάχνοντας παράλληλα έναν οδηγό επίσκεψης, για τους ενδιαφερόμενους περιηγητές του χώρου.

  Η οικονομική συμμετοχή είναι

  ‑ 6,00 ευρώ για κάθε άτομο

  ‑ 5,00 ευρώ για αδέλφια

  Σημείο συνάντησης:

  Στο φυλάκιο έκδοσης εισιτηρίων κάτω από το ναό του Ποσειδώνα την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 10:45

  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να καλούν το τηλέφωνο 2103312995 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 – 17.00)

  Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.


  Πηγή ενημέρωσης:
  http://www.hcm.gr


  Item Reviewed: Στο Σούνιο... οικογενειακώς. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά με τους γονείς τους Rating: 5 Reviewed By: forkeratea