• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιουνίου 08, 2013

  Πρετεντέρης: "Προς Θεού, μη ξαναψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ!"


  Πρωτοφανές, προκλητικό, και άνευ ορίων, προσκλητήριο του Πρετεντέρη προς τους ψηφοφόρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης...

  Καλεί σήμερα μέσα από το άρθρο του στα ΝΕΑ ("Χωρίς επιστροφή") όλους όσους τις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ -" και δεν προέρχονται από το παλαιό 4%"- να μην το ξανακάνουν!!!

  Γιατί, ο Τσίπρας μας οδηγεί σε εμφύλιο!!!

  Γιατί κινδυνεύει η Πατρίς.

  Κι αυτός ο φόβος του Πρετεντέρη, προκύπτει από δύο γεγονότα.

  Πρώτον, γιατί ο Βούτσης ταύτισε τους μπάτσους με τους μπράβους. Και δεν το ανασκεύασε ουτε ο ίδιος, ουτε το κόμμα του.

  Και δευτερον, γιατί ο Τσίπρας στην Χαλκιδική, είπε "όπως πριν από ενάμιση χρόνο έσπασαν τα μούτρα τους στην Κερατεα (οι μπάτσοι), ετσι και τώρα θα φάνε τα μούτρα τους στην Χαλκιδική".  Χωρίς επιστροφή (Γιάννης Κ. Πρετεντέρης)

  Μια εβδομάδα κλείνει σήμερα από τις δηλώσεις Βούτση περί «μπάτσων» και ούτε ο ίδιος ούτε το κόμμα του έκαναν σοβαρή προσπάθεια ανασκευής τους.

  Υπό αυτήν την έννοια, δικαιούμαι να θεωρώ ότι ο Βούτσης εξέφρασε απλώς αυτό που ήθελε να πει.

  Ας δούμε λοιπόν τι είπε.

  Δεν ενοχλεί τόσο η έκφραση «μπάτσος». Είναι ασφαλώς μια έκφραση που ακούγεται προσβλητική, κυρίως στο στόμα ενός μέλους του Κοινοβουλίου.

  Αλλά μπορώ να δεχτώ ότι ειπώθηκε στη ρύμη του λόγου, χωρίς πρόθεση να βρίσει ή να προσβάλει τους αστυνομικούς.

  Με ενοχλεί όμως αφάνταστα η εξίσωση του «μπάτσου» με τον «μπράβο». Διότι αυτή δεν είναι καθόλου συμπτωματική.

  Στο μυαλό της άκρας Αριστεράς, η επιβολή της τάξης θεωρείται γενικώς «καταστολή» και η εφαρμογή του νόμου «αυταρχισμός».

  Ως εκ τούτου, η Αστυνομία δεν είναι ένα νόμιμο όργανο της δημοκρατικής πολιτείας αλλά (περίπου) «μπράβοι του συστήματος». Εχθρική δύναμη.

  Ούτε αυτό είναι συμπτωματικό. Στο ίδιο μυαλό κυκλοφορεί η παρανοϊκή βεβαιότητα ότι στην κοινωνία μας τίποτα δεν είναι πραγματικά νόμιμο.

  Ούτε η Αστυνομία, ούτε οι δικαστικές αποφάσεις, ούτε η κυβέρνηση, ούτε τα κανάλια, ούτε οι επιχειρήσεις, ούτε οι επενδύσεις, ούτε καν οι δουλειές των ανθρώπων.

  Τι είπε ο Τσίπρας στη Χαλκιδική; «Όπως πριν από ενάμιση χρόνο έσπασαν τα μούτρα τους στην Κερατέα, έτσι και τώρα θα φάνε τα μούτρα τους στη Χαλκιδική».

  Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει κανένα νόμιμο μέσο να κρίνει τις διαφορές. Υπάρχει απλώς νταηλίκι. Όπου ο καθένας σπάει τα μούτρα του άλλου.

  Λυπάμαι, αλλά αυτός είναι ο ορισμός του Εμφυλίου.

  Από τη στιγμή που μια πλευρά της πολιτικής αμφισβητεί κάθε μορφή ή διαδικασία νομιμότητας, τότε η σύγκρουση είναι ο μόνος δρόμος που μένει ανοιχτός.

  Διότι αν πολιτική τους πρόταση είναι να σπάνε τα μούτρα των άλλων, τότε υποχρεώνουν τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Κι όποιος δείρει περισσότερο!..

  Θέλω να το πω όσο πιο καθαρά γίνεται: αυτός ο δρόμος δεν είναι απλώς επικίνδυνος. Είναι καταστροφικός.

  Δρομολογεί μια σύγκρουση χωρίς κανόνες και χωρίς επιστροφή. Και είναι προφανές ότι μια πλευρά της Αριστεράς φλερτάρει συνειδητά με αυτήν την επιλογή.

  Δεν είμαι βέβαιος ότι η πλειονότητα των ψηφοφόρων της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιθυμεί να βάλει τη χώρα σε τέτοιες περιπέτειες - τουλάχιστον όσοι δεν προέρχονται από το παλαιό 4%.

  Δεν είμαι καν βέβαιος ότι γνωρίζουν όσα αδιανόητα δημοσιεύονται καθημερινά στον προσυνεδριακό διάλογο του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ότι στον διάλογο συμμετέχουν και μάρτυρες υπεράσπισης του Γιωτόπουλου ή της 17 Νοέμβρη.

  Καλό θα είναι όμως να ενδιαφερθούν εγκαίρως. Διότι αργότερα μπορεί να είναι αργά.


  Πηγές ενημέρωσης:
  http://www.megatv.com/
  http://greki-gr.blogspot.gr/


  Item Reviewed: Πρετεντέρης: "Προς Θεού, μη ξαναψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ!" Rating: 5 Reviewed By: forkeratea