• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιουλίου 24, 2013

  Δελτίο Τύπου από τον Σύλλογο Οικιστών Αγίας Μαρίνας Κερατέας για το το beach ''Πάρτυ Θάλασσα Φεγγάρι''


   Θέμα: Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε το beach "Πάρτυ Θάλασσα Φεγγάρι" στην Αγία Μαρίνα

  Ο Σύλλογος Αγίας Μαρίνας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους το Σάββατο 20 Ιουλίου το βράδυ, στην εκδήλωση beach "Πάρτυ Θάλασσα Φεγγάρι" στην Παραλία Αγίας Μαρίνας.


  Κατ' ομολογία όλων, ήταν μια υπέροχη φεγγαρόλουστη βραδιά διασκέδασης με κόσμο που γέμισε από νωρίς τα τραπέζια και την παραλία, με αμείωτο κέφι και χορό που κράτησε σχεδόν ως τις 5:00 το πρωί. Η μεγάλη ομάδα εθελοντών μελών του συλλόγου ήταν πραγματικά καταπληκτική καλύπτοντας όλες τις εργασίες χωρίς έξοδα για το σύλλογο και με όρεξη να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να εξυπηρετήσουν όλους τους προσκεκλημένους. Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσαν τα μικρά παιδιά του οικισμού μας που φαίνεται ότι έχουν αποκτήσει ισχυρές βάσεις εθελοντικής ομαδικής προσφοράς και περιβαλλοντικής συνείδησης αφού βοήθησαν από το στήσιμο μέχρι και το συμμάζεμα στο τέλος της εκδήλωσης.


  Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κυρία Αρετούσα Μακρή, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤΗΛ κύριος Νίκος Αντωνίου, η Αντιδήμαρχος κυρία Ιουλία Πιτσικάλη καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Λαυρίου κύριος Δημήτρης Λουκάς.

  Ευχαριστούμε πολύ επίσης και τους κυρίους Παναγιώτη Μόσχο και Χρήστο Παπαλαμπρόπουλο, Πρόεδρους των συλλόγων Τραχαντιέρας και Βρωμοπουσίου αντίστοιχα, τόσο για την παρουσία τους με μέλη των συμβουλίων τους όσο και για την έμπρακτη ηθική και υλική υποστήριξή τους.

  Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και κάποιους ανθρώπους που παρόλο που δεν ήταν μαζί μας το Σαββατόβραδο, εμείς αισθανόμαστε την ανάγκη να τους επικαλεστούμε ονομαστικά γνωρίζοντας την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν για να κρατήσουν ψηλά τον πήχη των υπηρεσιών που προσφέρουν σε όλους εμάς καθώς εργάζονται Κυριακές, αργίες, νύχτα και μέρα απέναντι σε πολύ αντίξοες συνθήκες, με μεγάλες ελλείψεις σε ανθρώπινους και υλικούς πόρους και με το φάσμα πιθανών απολύσεων πάνω από το κεφάλι τους. Μιλάμε για όλους τους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου μας που δίνουν πραγματική μάχη κάθε μέρα και θεωρούμε ότι έχουν κάνει την διαφορά. Ο Πέτρος Σαρλάνης και ο Ντίνος Λιούμης με τα συνεργεία τους, η Βάσω Πετράκη με τον παραδειγματικό επαγγελματισμό και οργανωτικό χάρισμά της καθώς και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι, Αντιδήμαρχοι κύριοι Νίκος Στάμου και Κώστας Κατσίκης, αξίζουν τουλάχιστον συγχαρητήρια για τον αφανή ρόλο τους στα εμφανή αποτελέσματα των επιπέδων καθαριότητας στο Δήμο μας.


  Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν στο (ίσως πιο όμορφο) "λιμανάκι", στην Αγία Μαρίνα, και εκτός από τη διασκέδαση, φρόντισαν να μην μείνουν παρά ελάχιστα σκουπίδια στο χώρο γύρω από την παραλία. Συναισθανόμενοι την ευθύνη, την επόμενη φορά υποσχόμαστε κι εμείς ότι θα κάνουμε ακόμα καλύτερη τόσο την οργάνωση όσο και την ίδια την εκδήλωση.

  Με εκτίμηση,
  Μανιώτης Γιώργος
  Πρόεδρος του συλλόγου                   Κιν. 6944300281

  Σύλλογος Οικιστών Αγίας Μαρίνας Κερατέας
  Τ.Θ. 9308, Αγία Μαρίνα, ΤΚ 19001 ΚΕΡΑΤΕΑ
  Τηλ:+30 22990 41237
  Πρόεδρος: +30 6944 300281
  Γραμματέας:+30 693 2667228
  email:agiamarinakerateas@gmail.com


  Item Reviewed: Δελτίο Τύπου από τον Σύλλογο Οικιστών Αγίας Μαρίνας Κερατέας για το το beach ''Πάρτυ Θάλασσα Φεγγάρι'' Rating: 5 Reviewed By: administrator