• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιουλίου 07, 2013

  Πρωτοφανές: Καταργούν την Θετική Κατεύθυνση στην Β' Λυκείου Κερατέας
  Κερατέα 7.7.2013
  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΟΝΕΩΝ   ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ   ΛΥΚΕΙΟΥ  ΚΕΡΑΤΕΑΣ                                      
  B. Αλεξάνδρου Κερατέα                                               
  Τηλ.  2299069854, 6973 215 849, 6945 101 921                           
  Email:     tfotou@otenet.gr        ath.pan3@gmail.com                             

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


  Την Δευτέρα 2 Ιουλίου ενημερώθηκε ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου από την Λυκειάρχη του σχολείου μας για την πρωτοφανή απόφαση του Δ/ντή  Δ/θμιας  Εκπαίδευσης να μην λειτουργήσει τμήμα Θετικής Κατεύθυνσης στην Β’Λυκείου του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2013-2014.

  Στην συνάντηση που είχαμε με την Λυκειάρχη του σχολείου, εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. ήταν και ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής κος Στ. Ρόζης.

  Κατόπιν αυτού ο Σύλλογος συνέταξε και έστειλε δύο επιστολές.

  Μία προς τον Διευθυντή Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής  που αναφέρει τα επιχειρήματα του και του ζητά να αναιρέσει αυτήν του την απόφαση  και μία προς το Δημοτικό Συμβούλιο Λαυρεωτικής  για να συζητηθεί το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα που προέκυψε και να πάρει απόφαση που θα ισχυροποιήσει την θέση μας.

   Εμείς σαν ΔΣ του Συλλόγου καταγγέλλουμε ως απαράδεκτη αυτήν την απόφαση και θα κλιμακώσουμε τις αντιδράσεις μας έως ότου δικαιωθούμε.

  Κανείς δεν μπορεί να παίζει με το μέλλον των παιδιών μας. Παρακάτω ακολουθούν και οι επιστολές που στείλαμε.

  Υ.Γ.
   Το πολύ σοβαρό αυτό  θέμα θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαυρεωτικής  την Τρίτη  9 Ιουλίου 2013  (2ο θέμα προς συζήτηση) στο Παλιό Μηχανουργείο στο Λαύριο και ώρα 18:30. Παρακαλούνται όσοι γονείς μπορούν να παραβρεθούν.  Το Δημοτικό Συμβούλιο μεταδίδεται ζωντανά από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαυρεωτικής στους 107.3 fm.


  Για επιπλέον ενημέρωση μπορείτε να απευθύνεστε στο Σύλλογο
  Για το ΔΣ του Συλλόγου

  Η Πρόεδρος
  B. Γουργιωτοπούλου- Φώτου   Ακολουθούν οι επιστολές που έστειλε ο Σύλλογος Γονέων


  Item Reviewed: Πρωτοφανές: Καταργούν την Θετική Κατεύθυνση στην Β' Λυκείου Κερατέας Rating: 5 Reviewed By: administrator