• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιουλίου 18, 2013

  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, καταγγέλλει την «Μη» κυβερνητική οργάνωση «Κέντρο Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας»


  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
  ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ «ΜΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ   Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, καταγγέλλει την   «Μη» κυβερνητική οργάνωση «Κέντρο Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας», η οποία έχει προσλάβει εργαζόμενους σε διάφορα Μουσεία της Αττικής και τους έχει απλήρωτους πάνω από τέσσερις μήνες.

   Οι εργαζόμενοι σε ενοχλήσεις τους προς τους υπεύθυνους της εταιρείας, λαμβάνουν απαντήσεις του τύπου: «δεν μας έχει δώσει λεφτά το υπουργείο», «πάρτε Τηλέφωνο στο υπουργείο» κ.λ.π. Οι εργαζόμενοι δεν μπορούνε να γίνονται μπαλάκι του Κάθε «επιχειρηματία». Η εταιρεία έκανε την πρόσληψη και είναι υποχρεωμένη να πληρώσει στην ώρα τους, τους  εργαζόμενους!! .  Το που θα βρει τα λεφτά είναι δικό της πρόβλημα και όχι των εργαζομένων. Η λεγόμενη «κοινωφελής» εργασία είναι δουλειά χωρίς δικαιώματα.

  Το Υπουργείο από την μεριά του κάνει ότι είναι δυνατόν να μην πληρώνει τις υποχρεώσεις του και έχει και αυτό ανάλογες ευθύνες με την εταιρεία.

  Αυτή είναι η «νέα Ελλάδα» του κ. Σαμαρά, της κυβέρνησης των μονοπωλίων, της ΕΕ και της τρόικας.
  Καλούμε τους εργαζόμενους να συντονίσουν τον αγώνα τους και να διεκδικήσουν τα χρήματά τους.

  Όσον αφορά τις «Μη» κυβερνητικές οργανώσεις, είναι τόσο κυβερνητικές όσο και οι αντιλαϊκές πολιτικές που ακολουθούν στην εργασία. Ποιο κυβερνητική, πεθαίνεις...         

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

  Λαύριο 17-7-2013
  ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
  ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
  Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328 κιν. 6974010107
  Mail: eklgr@otenet.gr , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com
  ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ


  Item Reviewed: Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, καταγγέλλει την «Μη» κυβερνητική οργάνωση «Κέντρο Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας» Rating: 5 Reviewed By: administrator