• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιουλίου 24, 2013

  Σε Λαύριο και Αρτέμιδα οι ημιτελικοί του Grecofestival  Μετά την Παλαιά Φώκαια, το Διόνυσο, και το Κορωπί ο 4ος και ο 5ος ημιτελικός του 1ου Πράσινου Μουσικού Νεανικό Διαγωνισμού GRECO FESTIVAL θα πραγματοποιηθούν στην Αρτέμιδα και στο Λαύριο αντίστοιχα, με χορηγό επικοινωνίας το Mesogianews.gr.

  Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στο γήπεδο μπάσκετ του Αγίου Νικολάου Αρτέμιδος και ώρα 20:30. Διοργάνωση: Περιφέρεια Αττικής και ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος «Ο Ξενοφών» του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.

  Την Κυριακή 28 Ιουλίου, και ώρα 22:30, μια αποχαιρετιστήρια συναυλία για το ταξίδι του Grecofestival με τα Κόκκινα Χαλιά στο Aqua Cafe Bar στο λιμάνι του Λαυρίου. Θα συμμετέχουν και αρκετοί νικητές από τα ημιτελικά, επίσης τα Κόκκινα Χαλιά, οι Μuffins και ένα Group έκπληξη από την Έδεσσα!!!

  Οι νέοι που αγαπούν τη μουσική και νοιάζονται για το περιβάλλον, θα δυναμώσουν τη φωνή τους, λαμβάνοντας μέρος στον πρωτότυπο αυτό διαγωνισμό. Οι συμμετοχές που θα επιλεγούν θα πάνε στην τελική φάση του διαγωνισμού το Σεπτέμβριο.  Item Reviewed: Σε Λαύριο και Αρτέμιδα οι ημιτελικοί του Grecofestival Rating: 5 Reviewed By: forkeratea