• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Σεπτεμβρίου 24, 2013

  ''Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ COMIC KΑΙ ΤΟ ANIMATION'' ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

  Το Τμήμα Γραφιστικής της Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνας, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης: Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ COMIC ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ, που θα πραγματοποιηθούν στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου του Ε.Μ.Π., 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 5 Οκτωβρίου. Ώρες λειτουργίας: 17:00 – 21:00 καθημερινά. 


  Η έκθεση είναι μια εικαστική πορεία με έργα ζωγραφικής (σχέδια και χρώματα), comics και animation, που έχουν εκπονηθεί από τους σπουδαστές του Τμήματος Γραφιστικής στα πλαίσια του προγράμματος των εργαστηριακών μαθημάτων. Οι εργαστηριακές εικαστικές μελέτες έχουν σκοπό να αναπτύξουν τη σχεδιαστική και συνθετική ικανότητα, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των σπουδαστών.
  “Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ COMIC ΚΑΙ ΤΟ ANIMATION” είναι ο δρόμος που οδηγεί σε ποιοτικές δημιουργίες στο  comic και το animation.


    Στα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από καθηγητές του Τμήματος.

  Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου του Ε.Μ.Π.


  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ
  Έναρξη: 11:00
  Χαιρετισμοί :
  Τσιούρης Γιώργος, Καθηγητής. Προϊστάμενος του Τμήματος Γραφιστικής της Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών  του Τ.Ε.Ι Αθήνας.


  Ομιλίες:
  Μπενάκη Άννα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Γραφιστικής της Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών  του Τ.Ε.Ι Αθήνας.                                                                         «Η ουσιαστική επικοινωνία με το έργο τέχνης »                                          


  Μούρη Ελένη, Δρ, Επίκουρος καθηγήτρια του Τμήματος Γραφιστικής της Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών  του Τ.Ε.Ι Αθήνας.                                                                        «Οι βασικές τεχνικές του animation»                                                                          


  Σιάκας Σπύρος, Δρ, Καθηγητής Εφαρμογών του Τμήματος Γραφιστικής της Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών  του Τ.Ε.Ι Αθήνας.                                                                        «Η διαδικασία δημιουργίας εικονογραφημένου σεναρίου στο animation»               Τσιούρης Γιώργος, Καθηγητής. Προϊστάμενος του Τμήματος Γραφιστικής της Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών  του Τ.Ε.Ι Αθήνας.                                                       «Παρατηρώντας τα χρώματα»
  Item Reviewed: ''Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ COMIC KΑΙ ΤΟ ANIMATION'' ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ Rating: 5 Reviewed By: administrator