• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Σεπτεμβρίου 24, 2013

  Oι ''16th Revenge'' νικητές του GrecoFestival


  Το μουσικό συγκρότημα από το Κορωπί, οι “16th Revenge” κατέλαβε την πρώτη θέση στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού Grecofestival. Με το τραγούδι τους «Φοβάμαι» σε στοίχους Φαίης Κωνσταντινίδου και μουσική Γιάννη Φρασέρη, κατέπληξαν τόσο το κοινό όσο και τους κριτές.

  Οι “16th Revenge” είναι : φωνή Γιάννης Χειλάς, κιθάρα Μιχάλης Τσολάκης, ρυθμική κιθάρα Τέρρυ Γοντικάκης, πλήκτρα Πάνος Παστρικός, τύμπανα Βασίλης Ρίζος, μπάσο Κώστας Καντάς.  Στον τελικό αυτού του νεανικού μουσικού διαγωνισμού, που έγινε το Σάββατο στο λιμάνι του Λαυρίου, πήραν μέρος τα εξής συγκροτήματα: - ATAKTEΣMΕΛΩΔΙΕΣ - ΚΑΛΛΙ & ΝΙΚΟΣ - ΕJECT -ONE REASON - ΜUSING THERAPY - ΤΗΕROADS - ΟΡΚ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΟΥΛΙΟΥ - ECOΛΑΥΡΙANS-PANOS ANDRITSAKIS – ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ - ΘΑΝΟΣ ΔΡΟΥΓΚΑΣ & friends –DESIRE - ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΝΤΗΣ - 16ΤΗ REVENGE - STEVE ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ band– REVOLT.

  Οι νικητές του νεανικού μουσικού διαγωνισμού εκτός ότι το τραγούδι τους θα γίνει το επίσημο τραγούδι της Περιφέρειας Αττικής για το Περιβάλλον, θα τους δοθούν και τα υλικά μέσα για να κάνουν το πρώτο τους δισκογραφικό βήμα.

  Επίσης, ο Βασίλης Τσαντής με το τραγούδι «Ευχή απ’ το Μέλλον» κατέλαβε την τρίτη θέση και βραβεύτηκε για την καλύτερη μουσική, ενώ οι “ΜUSING THERAPY” με το τραγούδι «Ζωή Με Οξυγόνο» κατέλαβαν την τρίτη θέση και βραβεύτηκαν για τον καλύτερο στοίχο της Κατερίνας Χονδρομπύλα.

  Item Reviewed: Oι ''16th Revenge'' νικητές του GrecoFestival Rating: 5 Reviewed By: forkeratea