• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Οκτωβρίου 04, 2013

  Προβολή των πολυβραβευμένων ταινιών μικρού μήκους ''ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ'' και ''ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ'' στην Χρυσή Τομή στην Κερατέα  Ξεκινούν αυτή την Κυριακή 6 Οκτωβρίου οι εκδηλώσεις του Συνδέσμου «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» με τη προβολή των πολυβραβευμένων ταινιών μικρού μήκους «ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ» του Κώστα Γεραμπίνη και «ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ» του Νεριτάν Ζιντζιρία


   Η προβολή θα ξεκινήσει στις 8.μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου (Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, Κεντρική Πλατεία Κερατέας) και θα γίνει με την παρουσία των σκηνοθετών οι οποίοι θα μιλήσουν για τις ταινίες τους. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


  Η ταινία «ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ» που είναι μια παραγωγή του  London Film School - plays2place productions - Κώστας Γεραμπίνης, έχει βραβευθεί στο 35ο Φεστιβάλ Δράμας 2012, στο 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2012, στο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους 2012 στην Κύπρο και στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών μικρού μήκους 2012 στη Θεσσαλονίκη.  Η ταινία «ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ» έχει βραβευθεί στο 35ο Φεστιβάλ Δράμας 2012, στο 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2012 και έχει κερδίσει τα βραβεία Μυθοπλασίας και Καλύτερης Ταινίας Νοτιανατολικής Ευρώπης στο Διεθνές Φεστιβάλ Δρέσδης 2013.
   Είναι μια συμπαραγωγή της Ε.Ρ.Τ., της Highway Productions του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου, της 90 Productions του Μπουγιάρ Αλιμάνι και του Νεριτάν Ζιντζιρία που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.


  Item Reviewed: Προβολή των πολυβραβευμένων ταινιών μικρού μήκους ''ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ'' και ''ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ'' στην Χρυσή Τομή στην Κερατέα Rating: 5 Reviewed By: administrator